Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Truckförare till företag i Värnamo

Vi på OnePartnerGroup söker nu truckförare/lagerpersonal för arbete på våra kundföretag i och utanför Värnamo, är det dig vi söker? 

Vad kommer du att göra?
Du kommer i huvudsak jobba som antingen truckförare inom produktion eller lager. Lagerjobbet innebär arbete med truck där du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer, paketera och emballera dessa för att det sedan ska levereras till kunder över hela världen. Jobbar du som truckförare inom produktion kommer du köra truck och försörja dina kollegor med material. Det betyder att du kommer plocka produkter, både större och mindre detaljer. Hantering av inkommande gods och liknande arbetsuppgifter kommer också tillhöra din arbetsuppgifter, både som lagerpersonal och som truckförare. 

Vem kommer trivas med tjänsten?
Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och vi ser att du tidigare har jobbat med liknande arbetsuppgifter. Du kommer arbeta på företag där noggrannhet, snabbhet och säkerhetstänk är av yttersta vikt. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Det kan förekomma tunga lyft vilket gör att det är viktigt att du har en bra grundfysik.
Du hanterar svenska i tal och skrift och du har självklart truckkort samt vana av truckkörning. 
Vi ser att du har körkort och bil då de kollektiva möjligheterna är begränsade. 

Placeringsort: Värnamo med omnejd
Arbetstid: Ständigt skift, antingen förmiddag eller eftermiddag, alternativt dagtid 
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden

Sista ansökningsdag är den 31 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected] 
 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.