Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Tjänsteman som vill ta steget mot nya möjligheter?

Din nästa möjlighet finns runt hörnet

Vi på OnePartnerGroup vill hjälpa människor till nya möjligheter, och därför har vi nu öppnat en spontanansökan för dig som vill sätta tänderna i något nytt i framtiden och jobba inom tjänstemannaområdet i Gislaved, Gnosjö, Värnamo och Vaggeryds kommuner (GGVV). Oavsett om du är administratör, ingenjör, eller har någon helt annan kompetens så kommer den behövas hos våra företag i regionen framöver. Vår önskan är därför att du skickar in information om dig och vad du tänker om framtiden (genom att söka denna tjänst) redan nu så etablerar vi en kontakt. 

 

Vilka är då OnePartnerGroup?

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta en tjänst som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Vi finns här för just dig! 

Bara det senaste året har vi haft lyckan att hjälpa flera kandidater inom tjänstemannaområdet att hitta sin nya drömtjänst i GGVV-området, både som anställd via oss och genom att de har blivit rekryterade till någon av våra kunder. Vi har bland annat jobbat med tjänster som systemutvecklare, IT-supporttekniker, receptionist, uthyrare, administratör, ekonomiassistent, junior accountant, chief accountant, redovisningsekonom, lönespecialist, privatrådgivare inom bank, AML-administratör, HR-assistent, ekonomi- och HR-koordinator, innesäljare, account manager/säljare, teknisk säljare, strategisk inköpare, planerare- och kundtjänstmedarbetare, marknadsassistent, kund- och säljsupportmedarbetare, kvalitetsansvarig, projektledare, servicechef, produktionsansvarig, lageransvarig och platschef. Som du läser är bredden och variationen av de tjänster vi har tillsatt stor men det viktigaste för oss är att hjälpa just dig att finna din drömtjänst. För att se dig lyckas – det är det bästa vi vet. Vi är övertygade om att det finns en rätt plats för alla och vi nöjer oss inte förrän vi hittat den. I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.
 

Fler jobb inom Övrigt

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Idérik produktutvecklare inom automotive sökes till Borås!

Västra Götalands län, Borås | Övrigt

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Junior Projektledare med några års erfarenhet

Junior Projektledare med några års erfarenhet

Jönköpings län, Jönköping | Övrigt

Kemist/Sorterare inom avfallshantering till Stena Recycling i Örebro
sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 18 augusti. Skynda dig att söka!