Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ds Smith Packaging Sweden AB

Systemutvecklare till DS Smith

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv. DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

DS Smith söker nu en Systemutvecklare till deras IT avdelning! Letar du efter en flexibel roll där du kan arbeta mestadels på distans? Har du dessutom erfarenhet av data/programteknik och är nyfiken på den senaste tekniken? Då kan detta vara din nästa utmaning! 

Din roll hos oss: 
Rollen innebär att i ett nära samarbete med våra systemspecialister, genomföra utveckling av systemfunktioner och integrationer enligt framtagna specifikationer och beskrivningar i syfte att bidra till ständiga förbättringar i våra system och processer. Utöver det ingår det i rollen att kunna driva utvecklings-, förändrings- och införandeprojekt i enlighet med gällande riktlinjer och processer. Tillsammans med övriga utvecklare ansvarar du för att våra databaser är optimerade för goda prestanda och hög tillgänglighet. Ni ansvarar också för underhåll av våra utvecklingsverktyg och att vi har en effektiv och säkerställd utvecklingsprocess. Du rapporterar direkt till  Application Services Manager Nordic Countries.        

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter/ansvarsområden är: 

 • Stödja våra systemspecialister i syfte att bidra till bättre lösningsbeskrivningar och specifikationer.
 • Analys & felsökning – Att utföra felsökning och analys vid drifts- och funktionsrelaterade problem
 • Installationer – Att genomföra uppgraderingar och installationer enligt gällande dokumentation
 • Idrifttagning –  Att efter givna tidsramar genomföra driftsättningar av genomförd utveckling
 • Utveckling. All utveckling skall ske i enlighet med beslutade processer och verktyg. Särskilt fokus skall läggas på användarvänlighet och systemprestanda och rationell drift.

Din profil: 
Som person är du lyhörd, analytisk vid problemlösning och effektiv vid disponering av din tid. Du har lätt för att se ett helhetsperspektiv och betydelsen av stort som smått i relation. Viktigt är också att du är en lagspelare som besitter en god samarbetsförmåga med dina kollegor samtidigt som du trivs att arbeta själv och är självgående. Du kommer att ha mycket kontakt med dina utvecklingskollegor men den mesta tiden sitter du själv och utvecklar. Du är nyfiken på den senaste tekniken och delar gärna med dig av dina kunskaper till dina kollegor. 

Vi förväntar oss att du har en högskoleexamen i datavetenskap, data-/programteknik alternativt förvärvat motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet.

Du behöver också ha:

 • Goda kunskaper kring SQL och SQLserver
 • Goda kunskaper i Python eller andra programmering språk
 • Minst 3 års arbete med SW-utveckling för operativ miljö, gärna ERP eller MES
 • Vana att arbeta med Agile och DevOps-praxis, verktyg och arbetssätt (Här används: Youtrack, Gitea, Git)
 • Behärska Engelska och Svenska i både tal och skrift

Meriterande:

 • Kunskaper om Jeeves ERP, Linux, Rest APIs, SSRS.

Placeringsort: Värnamo men finns möjlighet till att arbeta nästintill helt på distans däremot behöver man kunna ta sig till Värnamo några gånger i månaden.
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse
Omfattning: 100 % 
Arbetstid: Dagtid

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett väletablerat och expansivt företag med gott företagsklimat! Här får du driva många olika projekt och knyta mycket internationella kontakter. Med ett starkt företag i ryggen finns det goda karriärmöjligheter för dig här hos oss på DS Smith.

Hur går vi vidare?
DS Smith har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

Underhållstekniker med inriktning på el till Isaberg Rapid

ISABERG RAPID AKTIEBOLAG | Jönköpings län, Gislaved | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Extrajobb inom lager och industri!

Extrajobb inom lager och industri!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control söker CNC-operatörer

WTB Control AB - Skövde | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Erfarna montörer eftersökes

Erfarna montörer eftersökes

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.