Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DESIGN HOTELLET I VÄRNAMO AB

Shiftleader - Proseccobaren till Scandic i Värnamo

Vårt designhotell med förkärlek till Italiensk mat ligger mitt i centrala Värnamo, vi är ett franschise-hotell till Scandic och stadens stadshotell, öppet 365 dagar om året dygnet runt!Här sover våra gäster gott i något av våra 121 rum och på morgonen njuta av vår härliga frukostbuffé. Vill de lyxa till det lite extra rekommenderar vi att de bokar någon av våra design-sviter Bruno Mathsson, Källemo eller Ihreborn. Övriga designers som utmärker sig på vårt hotell är Lisa Bengtsson, Carolina Gynning, Fornasetti, Kartell, Gino Sarfatti, Louis Poulsen, Seletti och många fler. På hotellet hittar du även vår populära Proseccobaren, uppskattad och välkänd av både hotellgäster, konferensgäster och Värnamobor.

Vi söker just nu en Shiftleader till Proseccobaren, är det kanske dig vi söker? Innehar du goda ledaregenskaper, gillar att coacha och motivera dina kollegor samt vill vara med att skapa förutsättningar för både teamet men även erbjuda gästservice i världsklass! Då har du hittat helt rätt! 

Din roll som Shiftleader i Proseccobaren:
I din roll som Shiftleader är du en del av driften och arbetar i restaurang och bar och samarbetar nära vårt övriga till Food –and Beverage Team. Med stöd från F&B Managers utvecklar du rutiner och arbetssätt, och är med och planerar den dagliga driften.
Du är med och utvecklar och utbildar medarbetare och skapar enastående gästupplevelser. Du tycker om att ge en fantastisk service, brinner för god mat och dryck samt är en fena på sociala medier.

Du ser positivt på förändringar och har förmågan att pusha andra, är flexibel och har lätt att se lösningar och att skapa relationer. För dig är det en självklarhet att vara närvarande på olika tider och dagar efter verksamhetens behov och har ett helhetsperspektiv i allt du gör. Du ser till nyttan av samarbete, att ge och ta regelbunden feedback och är kommunikativ i ditt arbetssätt. Du planerar din tid och jobbar målmedvetet mot kort- och långsiktiga mål. I din roll hos oss är du dessutom modig, prestigelös och ser Scandic Värnamos värderingar som dina!

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

 • Arbeta och vara ansiktet utåt i Proseccobaren och Sinatrabaren
 • Leda och fördela samt prioritera arbetsuppgifter på din avdelning,
 • Coacha och inspirera dina medarbetare
 • Stötta i planering och bemanning efter behov
 • Vara med och skapa förutsättningar för teamet att ge gästservice i världsklass
 • Vara flexibel och föregå med ett gott exempel mot dina medarbetare
 • Sälja in Proseccobaren och vår festvåning samt medverka vid aktiviteter, kundmöten och evenemang

Erfarenheter du tar med och delar med oss:

 • Relevant utbildning och/eller yrkeserfarenhet
 • Erfarenhet från servicebranschen
 • God kunskap i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Förmåga och vilja att jobba med ett driftsnära ledarskap
 • God förmåga att arbeta i olika system och digitala verktyg
 • God förmåga att planera och strukturera
 • Hög serviceanda och säljdriv

Vi erbjuder dig en varierande och utvecklande roll i en fantastisk miljö med härliga kollegor. Vi är ett gäng med snabba steg och goda hjärtan, vi ser efter varandra och gör vårt yttersta för att alla ska trivas på vår spännande och sociala arbetsplats. Genom precis detta arbetssätt skapar vi fantastiska hotellupplevelser till våra gäster. 

Är du intresserad av att veta mer?
Designhotellet i Värnamo har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.
 

Fler jobb inom Hotell/restaurang/turism

Assisterande Restaurangchef till Wärdshuset Bredaryd

Assisterande Restaurangchef till Wärdshuset Bredaryd

MAT & MALT BRYGGERIET BREDARYD AB | Jönköpings län, Värnamo | Hotell/restaurang/turism

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 31 mars. Skynda dig att söka!