Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker till DS Smiths nya helgskift

DS Smith söker nu servicetekniker till sitt nya helgskift i Värnamo. Är du en driven och engagerad person? Har du dessutom ett mekaniskt kunnande och intresse för teknik? Då kan du vara den vi söker!

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing WorldVi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv. DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara förebyggande underhåll och reparationsarbete på maskiner, kringutrustning och övrig driftanläggning. Dina arbetsdagar kommer därför innebära ansvar för underhållsarbetet från början till slut såsom driftsproblem, felsökning, lösning och åtgärd. Det kommer också förekomma arbete med installation av maskiner och övrig utrustning. För att bibehålla och säkerställa en hög driftsäkerhet arbetas det löpande med förbättringsarbete, problemlösning, analyser och standardiserade metoder. 

Din profil
Beskriver du dig själv som händig med ett intresse för mekande så tror vi att du kommer passa bra in i denna tjänst. Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, men framförallt har du har ett intresse för teknik och har ett mekaniskt kunnande med en förmåga att skapa en helhetssyn över ditt arbete där du ser vad som behöver åtgärdas. Du är engagerad med ett driv och en vilja att lära. Vidare är du en lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande person och du trivs med att jobba självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor i produktionen vid behov. Du har gymnasiekompetens inom industri, mekanik eller motsvarande utbildning och du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Ständigt helgskift, lördag kl. 06.00-18.00 och söndag kl. 11.48-23.48
Tillsättning: Enligt överenskommelse, skiftet drar igång i oktober/november men man ser det som positivt med upplärning/introduktion innan dess

Vi kan erbjuda dig
DS Smith är ett tryggt välorganiserat företag som arbetar för en bättre miljö. Med ett nytänkande och stark framtidstro jobbar vi med naturnära förpackningsmaterial, som minskar plastanvändningen och bidrar till modern cirkulär ekonomi. 

I denna rekrytering samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 12 september. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected] För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 33 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.