Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Servicetekniker inom el till DS Smiths nya helgskift

DS Smith söker nu servicetekniker inom el till sitt nya helgskift i Värnamo. Är du en driven och engagerad person? Har du dessutom kunskaper inom el och intresse för teknik? Då kan du vara den vi söker!

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing WorldVi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv. DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Som servicetekniker kommer du jobba med förebyggande underhåll och felsökning på maskiner och elsystem i verksamheten. Det innebär att du kommer utföra förebyggande underhåll och elarbete på maskiner, kringutrustning och övrig driftanläggning. PLC-styrning, felsökning ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer att arbeta för att utveckla arbetsmetoder med fokus på problemlösning och förbättringsarbete samt att optimera och effektivisera produktionsprocessen.

Din profil
Du är en lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande person som dessutom gärna hugger i och hjälper dina kollegor i produktionen när det behövs. Därför trivs du både med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Då det kan ingå att instruera operatörer gällande tekniska frågor är du också social och lyhörd kring dina kollegors tankar och idéer.

Du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter men framförallt har du ett tekniskt intresse och kunskap inom el då du kommer ansvara över elarbetet. För att bibehålla och säkerställa en hög driftsäkerhet arbetas det löpande med analyser och standardiserade metoder och därför ser vi att du är bekant med denna typen av arbetssätt. Du har gymnasiekompetens inom el eller motsvarande utbildning, datavana och du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Ständigt helgskift, lördag kl. 06.00-18.00 och söndag kl. 11.48-23.48
Tillsättning:  Enligt överenskommelse, skiftet drar igång i oktober/november men man ser det som positivt med upplärning/introduktion innan dess

Vi kan erbjuda dig
DS Smith är ett tryggt välorganiserat företag som arbetar för en bättre miljö. Med ett nytänkande och stark framtidstro jobbar vi med naturnära förpackningsmaterial, som minskar plastanvändningen och bidrar till modern cirkulär ekonomi. 

I denna rekrytering samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 12 september. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected] För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 33 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.