Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Itw Sverige AB

Service/underhållmekaniker till ITW i Bredaryd

Nu söker ITW en service/underhållmekaniker till sin verksamhet i Bredaryd. Har du tidigare arbetat med service/underhåll inom industrin? Då kan det vara dig vi söker!
ITW, beläget i Ås utanför Bredaryd är ett plastföretag som bland annat arbetar med formsprutning av plast.

Vem är du och kommer du att trivas med jobbet?
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och har ett mekaniskt kunnande med en förmåga att skapa en helhetssyn över ditt arbete där du ser vad som behöver åtgärdas. Vidare är du en lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande person och du trivs med att jobba självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor i produktionen vid behov. Har du gymnasiekompetens inom industri, el-och energi eller motsvarande utbildning är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av formsprutningsmaskiner är det meriterande. Du hanterar svenska i tal och skrift, men även engelsk läsförståelse är viktig.
I din roll som mekaniker kommer du arbetar på reparationsavdelningen tillsammans med en kollega, arbetet innebär allt från att reparera till att underhålla formsprutnings och monteringsmaskiner. 

Placeringsort: Ås, Bredaryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Enligt överenskommelse
 

Vad kan vi erbjuda?
ITW är ett stabilt och tryggt företag inom plastindustrin som hela tiden vill framåt! Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med ett gott gäng lagspelare i ett växande företag!
 

I denna rekrytering samarbetar ITW med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 11 oktober, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected].

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

Skiftgående montör till vår kund i Örnsköldsvik

OnePartnerGroup Örnsköldsvik | Västernorrlands län, Örnsköldsvik | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
CNC-operatörer

CNC-operatörer

Onepartnergroup | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Bearbetningsoperatör

Bearbetningsoperatör

Pipelife Sverige | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.