Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

FREJS REVISORER AB

Senior redovisningskonsult till Frejs

Välkommen till Frejs – byrån där revision och konsultation når nya höjder! Vi levererar helhetslösningar till kunder i alla storlekar, med fokus på ägarstyrda företag där vårt samarbete kan göra en verklig skillnad. Med inte mindre än 80 engagerade medarbetare, spridda över tre kontor – i Göteborg, Smålandsstenar och Värnamo – är vi redo att leverera verkligt värde till våra kunder. För oss är det inte bara jobbet som räknas – det handlar främst om att bygga starka och långsiktiga relationer som ger förtroende och trygghet. Våra medarbetare är själva hjärtat av Frejs och vår gemenskap är stark och levande. Vi är stolta över att vara tillräckligt stora för att erbjuda spännande möjligheter till personlig utveckling, samtidigt som vi bibehåller den varma sammanhållning där alla känner alla.

Din roll som Senior redovisningskonsult: 
Som Senior redovisningskonsult hos oss kommer du att spela en viktig roll i att stötta våra kunder med värdefull rådgivning inom redovisning och bokslutsfrågor. Du kommer att arbeta i en dynamisk och stimulerande arbetsmiljö där du får möjlighet att utveckla din kompetens och samarbeta med engagerade kollegor. Du är idag en erfaren redovisningskonsult som besitter en naturlig förmåga att skapa struktur och har gärna en bakgrund av ledarskap eller mentorering i tidigare arbete. Du gillar just kombinationen av att jobba brett inom konsultation samtidigt som du har en personlig fallenhet att både leda och samarbeta med andra medarbetare i sina uppdrag. Att arbeta hos Frejs ger dig en fin variation i arbetet och en fantastisk möjlighet att utvecklas tillsammans med ett riktigt gott team av åtta lokala redovisningskonsulter.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Som erfaren redovisningskonsult hos Frejs i Småland har du ansvaret för hela processen i redovisningsuppdragen fram till kompletta bokslut. Vidare innebär rollen som konsult att du:

  • säkerställer att all redovisning sker enligt god redovisningssed.
  • i nära samarbete med gruppchef arbetar med våra processer och fördelar arbetet för att säkerställa bokslut med god kvalité samt för balans i livet.
  • arbetar aktivt för ett gott arbetsklimat och utveckling
  • i din roll kommer att arbeta med ett flertal kunder inom olika branscher och även med internationella uppdrag.

Våra kunder uppskattar den personliga relationen som även ger dig möjlighet att ge värdefull rådgivning baserat på dina kunskaper om kundens verksamhet och redovisning. Skulle det bli några riktigt kluriga frågeställningar har vi även revisorer, skatte- och redovisningsspecialister samt HR som stöd.
Hos oss finns goda möjligheter att vara med och utveckla vårt arbete inom redovisning och konsultation tillsammans med gruppchefen för redovisningskonsulterna i Småland. På Frejs uppskattar vi en öppen dialog och ser stora fördelar i att vi har olika erfarenheter som gör att vi kan lära av varandra!

Vem är du?
För att du ska kunna lyckas i denna roll förväntar vi oss att du besitter en god teoretisk kunskap inom bokföring/redovisning och minst 5 års erfarenhet av rollen som redovisningskonsult. För dig är det naturligt att arbeta proaktivt och hitta lösningar som ger värde och utveckling – både till kunden och dig som konsult. Vidare är du analytisk, har lätt för att se helheten samt besitter goda kunskaper inom Officepaketet, Fortnox och Capego.

Som person är du drivande, har lätt att motivera andra samt är pedagogisk och stödjande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara lösningsorienterad och strukturerad och du har också en bra förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska och engelska språket. Du är lyhörd, ödmjuk och flexibel – precis som vi är på Frejs. Samtidigt ska du även vara tydlig och konstruktiv när så krävs.

Varför ska du arbeta på Frejs?
Helt enkelt för att det är roligare här! Frejs är mer än bara en arbetsplats, vi är kollegor som växer tillsammans och stöttar varandra. Vi arbetar nära våra kunder och skapar en personlig och engagerad upplevelse för dem. Vår styrka är den fina lagandan och stoltheten över att vara en Frejsare.
Vad vi erbjuder dig:

  • En härlig, prestigelös och inkluderande arbetsplats med bra kollegor och en arbetsgivare med hjärtat på rätt ställe
  • Varierande arbetsuppgifter där vi hjälper varandra att nå våra mål
  • Årlig utbildningsplan både internt och externt som stärker din kompetensutveckling
  • Gemensamma aktiviteter och konferenser för att bygga en god laganda
  • Bra förmåner i form av bland annat bonussystem, friskvårdsbidrag, tjänstepension- och försäkringspaket, föräldralön samt regelbundna hälsokontroller.

Övrigt:
Omfattning: Heltid 
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Placeringsort: Värnamo och/eller Smålandsstenar
 

Är du nyfiken på att veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Frejs Revisorer med OnePartnerGroup. Vi behandlar ansökningarna löpande, varmt välkommen med din ansökan! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson på [email protected] alt 0371-394101.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

Ekonomiassistent till kommande uppdrag

ONEPARTNERGROUP SYDOST AB | Kronobergs län, Växjö | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Ekonomichef rekryteras till Skandinaviska områdesskydd

Skandinaviska områdesskydd | Stockholms län, Haninge | Ekonomi/redovisning/inköp

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Ekonomichef till Teknikprodukter Nordic AB

Teknikprodukter AB - Huskvarna | Jönköpings län, Jönköping | Ekonomi/redovisning/inköp

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

Lönespecialist till UW-ELAST i Mariestad

UW-ELAST | Västra Götalands län, Mariestad | Ekonomi/redovisning/inköp