Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Itw Sverige AB

Reparatör till ITW

Nu söker ITW en reparatör till sin verksamhet i Bredaryd. Har du tidigare arbetat som reparatör inom industrin? Då kan det vara dig vi söker!
ITW, beläget i Ås utanför Bredaryd är ett plastföretag som bland annat arbetar med formsprutning av plast.

Vem är du och kommer du att trivas med jobbet?
Vi söker dig som har ett intresse för teknik och har ett mekaniskt kunnande med en förmåga att skapa en helhetssyn över ditt arbete där du ser vad som behöver åtgärdas. Vidare är du en lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande person och du trivs med att jobba självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor i produktionen vid behov. Har du gymnasiekompetens inom industri, el-och energi eller motsvarande utbildning är det meriterande. Har du dessutom erfarenhet av formsprutningsmaskiner är det meriterande. Du hanterar svenska i tal och skrift, men även engelsk läsförståelse är viktig.
I din roll som reparatör kommer du arbetar på reparationsavdelningen tillsammans med en kollega, arbetet innebär allt från att reparera till att underhålla formsprutnings och monteringsmaskiner. 

Placeringsort: Ås, Bredaryd
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Enligt överenskommelse
 

Vad kan vi erbjuda?
ITW är ett stabilt och tryggt företag inom plastindustrin som hela tiden vill framåt! Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med ett gott gäng lagspelare i ett växande företag!
 

I denna rekrytering samarbetar ITW med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 31 maj, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]