Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Elektroskandia Sverige AB /VÄRNAMO

Relationsskapande säljare till Elektroskandia

Elektroskandia Sverige AB är en del av Sonepar-koncernen som idag är världens största och ledande elgrossist. Vi marknadsför och säljer elmateriel och systemlösningar till en bred och diversifierad kundbas inom teknikområdena kraft/automation, tele/data, säkerhet, belysning, hushållsmaskiner och industrifömödenheter. Vi äger varumärkena Cylinda och Cardi. Besök gärna våra hemsidor: www.elektroskandia.se , www.cardi.se , www.cylinda.se samt www.sonepar.com, där finner du mer information om vår verksamhet och koncern.

Elektroskandia växer och fortsätter satsa framåt. Vi söker dig som vill vara med på en spännande förändringsresa när vi nu väljer att öppna upp ett nytt säljkontor i Värnamo! 

Hos oss får du arbeta inom en global koncem där vi satsar på hållbara och långsiktiga lösningar så att vår bransch är med och bidrar till en bättre värld. Vi har styrkan i vår globala räckvidd genom Sonepar men också i lagandan och den familjära känslan inom Elektroskandia. Hos oss kan du utvecklas i din roll, med dina kollegor och med vårt företag.

Din roll som Utesäljare hos oss:
Som Utesäljare ansvarar du för ditt eget kundteam, att identifiera nya potentiella kunder där du genom planerade och strukturerade kundbesök presenterar Elektroskandias produkter. Du kommer tillhöra ett engagerat och hängivet team i Region Småland och rapportera direkt till Regionchef. Tillsammans med våra Tekniska Innesäljare, våra butiker och andra stödfunktioner, som marknad och logistikavdelning, ansvarar du även för att hitta den bästa lösningen för kunden.

Din profil: 
Erfarenhet av branschen sedan tidigare ser vi som mycket viktigt. Vi ser också att du har minst gymnasiekompetens inom elteknik eller motsvarande erfarenhet vi bedömer likvärdig. Ett stort intresse för försäljning är givet.

För att du skall lyckas i rollen, krävs det att du är bra på att bygga relationer, är ansvarsfull, bra på att samarbeta och har stort eget driv. Du måste brinna för uppgiften och ha en inre drivkraft att vilja göra affärer. Uthållighet och kommunikationsförmåga ger dig bra förutsättningar att lyckas.
Med andra ord passar denna rollen dig som gillar att arbeta i ett högt tempo och som drivs av att skapa goda affärer och nöjda kunder.

Vi erbjuder dig möjligheten att bli en del av en arbetsplats där vi värdesätter olikheter och lägger ett stort fokus på utveckling. Inom Elektroskandia arbetar ett gäng individer med olika styrkor och kvaliteter. Vi drivs av mottot att det är tillsammans vi blir bättre på det vi gör. Håller du med oss? Välkommen in med din ansökan redan idag!

Övrig information:
Anställningsform: Tillsvidare
Tillträde: Snarast möjligt
Placeringsort: Utgår från Värnamo

Ansökan:
Elektroskandia har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Personlig servicetekniker Volvo Polestar Renault

Bilbolaget Nord AB - Umeå | Västerbottens län, Umeå | Bygg/anläggning/hantverk

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft söker Drift och Underhållstekniker, Indalsälven

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Bygg/anläggning/hantverk

Markarbetare till Tung Maskinteknik

Markarbetare till Tung Maskinteknik

OnePartnerGroup Hälsingland AB | Västernorrlands län, Sundsvall | Bygg/anläggning/hantverk

Hjullastarförare och grävmaskinist sökes till Malmö!

Hjullastarförare och grävmaskinist sökes till Malmö!

OnePartnerGroup Skåne AB | Skåne län, Malmö | Bygg/anläggning/hantverk

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 27 mars. Skynda dig att söka!