Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PINEWOOD AKTIEBOLAG

Operativt lageransvarig till Pinewood

Pinewood är ett småländskt familjeföretag som brinner för ett aktivt friluftsliv. Vi erbjuder kläder och tillbehör av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design inom segmenten outdoor, jakt, fiske och hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och i Europa. Läs mer om oss via www.pinewood.eu.

Är du en lagerarbetare, teamledare eller skiftledare med goda ledaregenskaper? Har du hög arbetsmoral, drivs av möjligheten att prestera på topp och brinner för logistik?  Kan du tänka dig jobba i en framtidsbransch, i ett mindre men starkt växande företag som förstår vikten av varje medarbetare? Då är detta jobbet som operativt lageransvarig för dig!

Om oss 

Vi är ett Småländskt familjeföretag startat 1996 som brinner för ett aktivt friluftsliv. Pinewood erbjuder friluftsprodukter där en kombination av hög kvalitet, bra funktion, god passform samt utmärkt design gör oss marknadsledande inom våra marknadssegment jakt, fiske, friluftsliv samt hundsport. Vi finns representerade både i Sverige och ute i Europa. Läs mer om oss via www.pinewood.eu.

Dina arbetsuppgifter 

Som operativt lageransvarig på vårt lager i Värnamo kommer du ha det övergripande ansvaret för lagret samtidigt som du jobbar sida vid sida med dina kollegor. Arbetsuppgifterna innebär logistik- och arbetsplanering, in- och utleveranser, godskontroll, inventering och personalansvar. Du har full koll på allt som händer på lagret och förstår vikten av att vara närvarande i det dagliga arbetet. Vidare driver du aktivt förbättrings- och utvecklingsarbeten av arbetssätt och processer. Du stöttar övriga kollegor på Pinewood i lagerfrågor och rapporterar till logistikchef.

Din profil

Du har relevant utbildning, gärna inom lager (logistik)/produktion/arbetsledning och några års arbetslivserfarenhet inom lager. För att lyckas måste du vara en tydlig ledare, gilla att ha ordning och reda och trivas med att arbeta operativt. Du är plikttrogen, prestigelös och har ett driv att jobba mot vår gemensamma målsättning.  Du är tekniskt intresserad, har god datorvana och vill ha roligt på jobbet. B-körkort och truckkort A+B är ett krav. Du bör ha praktisk erfarenhet av truckkörning. Du har god kunskap i svenska, både i tal och skrift. Vi hoppas även att du delar vårt intresse för natur och friluftsliv. 

Vi erbjuder

Vi på Pinewood kan erbjuda dig en spännande och utvecklande nyckelrollstjänst där du med ditt driv och engagemang själv kan utvecklas i tjänsten. Vi är en trygg och familjär arbetsgivare som är mån om att du och dina kollegor ska trivas och må bra. Vill du bli en del av oss?

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Visst låter det intressant?

I denna rekrytering samarbetar Pinewood med OnePartnerGroup GGVV. Vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig på telefonnummer 0371-394101 alt. [email protected]