Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

DESIGNHOTELLET I VÄRNAMO AB

Nattreceptionist till Scandic i Värnamo

Är du en utåtriktad och prestigelös person som trivs i en servicemiljö där gästen alltid är i fokus? Då kan det vara dig vi söker som Nattreceptionist till Scandic i Värnamo! 

Om oss:
Att jobba på Scandic innebär att du kan utvecklas, växa och bli den bästa versionen av dig själv. Du uppmuntras att dela med dig av dina idéer, din kreativitet och tankar om hur vi ska kunna ge bästa möjliga service. Så ta med dig dina erfarenheter, ditt engagemang och ditt sätt att tänka till oss – och bidra till en kultur där vi bryr oss på riktigt: om varandra, våra gäster och vår planet. Välkommen till Scandic!

Rollen som Nattreceptionist hos oss: 
Du som arbetar inom ansvarsområdet Nattreception är ansvarig för att våra gäster får service i världsklass nattetid. Du är spindeln i nätet som ser till att gästen alltid är i fokus. Du är den som går igenom ankomstlistan och lägger tid på detaljerna. Ser till att gästens önskemål uppfylls. Du har alltid ett leende på läpparna och en kreativ lösning i backfikan. Du löser det mesta och är en stjärna på att vända en missnöjd gäst till en nöjd gäst, allt arbete sker med gästnöjdhet och försäljning i fokus. Din arbetsplats är mestadels i vår lobby. Tjänsten omfattar primärt nattskift under vardagar och helger men dagskift kan även förekomma. 

Exempel på ytterligare ansvarsområden är: 

  • In och utcheckning av hotellets gäster
  • Ge information som gästen behöver om sin vistelse
  • Hantera bokningar i Systemet Scorpio
  • Städa allmänna ytor på hotellet
  • Viss frukosthantering 
  • Andra administrativa uppgifter runt gäster och säkerhet

Är det du som kommer trivas i rollen? 
För att passa i rollen tror vi att du har en väl utvecklad social förmåga och är kapabel att hantera att det händer många olika saker samtidigt. Det är mycket viktigt att du kan förmedla ett gott värdskap till hotellets gäster. Du ska känna dig trygg att arbeta ensam men även ha förmågan att ingå och arbeta som ett team. Du har också vana eller viljan att lära dig att arbeta med datorer.

Eftersom arbetet till stor del består av att kommunicera med gäster är goda kunskaper i svenska och engelska en förutsättning. Talar du ytterligare ett språk är det meriterande. Allra viktigast är dock dina personliga egenskaper och din inställning. För att passa i rollen behöver du vara en lyhörd och prestigelös lagspelare som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter och helhetsresultatet.
 

  • Arbetstider: 22:45 -07.00 sju nätter i rad, sedan ledig i sju dygn.
  • Omfattning: 79% går att utöka till 100%
  • Start: Tjänsten tillsätts omgående

Är du nyfiken på att veta mer?
Designhotellet i Värnamo har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. V. 29- V.32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Du är självklart varmt välkommen med din ansökan för tjänsten under denna tiden! Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

 

Fler jobb inom Hotell/restaurang/turism

Shiftleader till Wärdshuset Bredaryd

Shiftleader till Wärdshuset Bredaryd

MAT & MALT BRYGGERIET BREDARYD AB | Jönköpings län, Värnamo | Hotell/restaurang/turism