Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montör till Värnamo - start omgående

Är du intresserad av ett praktiskt arbete som montör och vill ha ett långsiktigt uppdrag hos vår kund i Värnamo? Då ska du läsa vidare för vi söker nu montörer för start omgående. 

Dina arbetsuppgifter

Som montör hos vår kund kommer du arbeta med att montera olika typer av detaljer och du arbetar på stationer där du kommer följa både ritningar och instruktioner. Vidare kan det även ingå att avsyna och kvalitetssäkra produkterna. Arbetet är således varierat och du kommer både arbeta självständigt och i grupp med kollegor.
 

Din profil

Du är en fixare som ser lösningar istället för hinder. Det av yttersta vikt att du är noggrann, ansvarstagande och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar. Vidare gillar du att arbeta under högt tempo och trivs med att ha många bollar i luften. Om du har erfarenhet av montering och arbetat med lödning ser vi det som meriterande men din vilja och arbetsmoral att lära dig nya saker är det viktigaste.

Vidare ser vi att du
– behärskar svenska i tal och skrift
– har möjlighet att arbeta på varierande arbetstider
– har B-körkort och tillgång till bil, om det är så att du inte bor i Värnamo

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående
Tjänstgöringsort: Du kommer vara anställd i vår bemanningsverksamhet men detta uppdrag är placerat i Värnamo
Arbetstider: Initialt dagtid men kan ändras efter vår kunds behov

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 12 juli men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]
 

Om oss 
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Svetsare med erfarenhet av rostfritt

Jönköpings län, Jönköping | Industri/Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Svetsare till WTJ Produktion

Gävleborgs län, Bollnäs | Industri/Produktion

Innesäljare till Alf Pettersson

Innesäljare till Alf Pettersson

Västra Götalands län, Alingsås | Industri/Produktion

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Vi söker maskinoperatörer till Primo i Limmared

Västra Götalands län, Tranemo | Industri/Produktion