Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Montör till Proton Lighting

Proton Lighting utvecklar, producerar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för till exempel utemiljö, industri, kontor, skola, bostad och butik. Vi har vår produktion i Värnamo där vi utöver egen monteringsavdelning även har plåtbearbetning och lackering. Vi är 85 medarbetare varav 25 stycken som jobbar på vår monteringsavdelning och nu söker vi dig, vår nya medarbetare!

Vad kommer du att göra och vem kommer trivas med tjänsten?
Som montör hos oss kommer du montera våra belysningsprodukter och du kommer jobba med olika typer av montering. Det kan således vara ett pilligt arbete och du kommer också jobba med elektronik. 

För att du ska trivas med denna tjänst ser vi att du har minst några års erfarenhet av montering och gärna med elektronik. Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du gillar att ta ansvar över dina arbetsuppgifter och ser till att dem blir utförda på ett korrekt sätt. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning på Proton Lighting. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden

Sista ansökningsdag är den 13 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.