Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Medarbetare inom lager/internlogistik till Proton Lighting

Proton Lighting utvecklar, producerar och säljer belysning och belysningslösningar i alla dess former för till exempel utemiljö, industri, kontor, skola, bostad och butik. Vi har vår produktion i Värnamo där vi utöver egen monteringsavdelning även har plåtbearbetning och lackering. Vi är 85 medarbetare varav sex stycken som jobbar inom lager och internlogistik och nu söker vi dig, vår nya medarbetare!

Vad kommer du att göra?
Som medarbetare inom lager och internlogistik är din och dina kollegors ansvarsområde att leverera våra produkter till kund enligt order och att planera bokningar och leveranser av direktbilar i samråd med produktion. Ni har också ansvar för att emot ankommande gods från leverantörer och returer från kund samt sköta internlogistiken till produktionen med förekommande arbetsuppgifter.

Dina arbetsdagar kommer därför inkludera; 

  • Att boka leverans av direktbilar enligt plan.
  • Att skriva ut plocklistor, etiketter, kundunika önskemål och liknande enligt plan.
  • Att ankommande gods blir uppmärkt enligt de rutiner och processer som är bestämda.
  • Att leverera och ta emot orders, artiklar och insatsmaterial till och från produktionen.
  • Att rapportera avvikelser på ankommande gods och informera ansvarig inom Supply Chain.
  • Att vara med och hjälpa till vid inventering enligt plan.
  • Att sköta bokning och säkerställa att avfallshanteringen hanteras enligt plan.
  • Att vara behjälplig inom avdelnings förekommande arbetsuppgifter.

Vem kommer trivas med tjänsten?
För att du ska trivas med denna tjänst ser vi att du har erfarenhet av lagerhantering och truckkörning (gärna höglagertruck). Vidare har du erfarenhet av att arbeta med affärssystem och hantering av farligt gods (ADR-S). 

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med andra. Du gillar att ta ansvar över dina arbetsuppgifter och ser till att dem blir utförda på ett korrekt sätt. Du hanterar svenska i tal och skrift och du har självklart truckkort samt vana av truckkörning.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Dagtid
Tillsättning: Snarast eller enligt överenskommelse.

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare kan övergå till en anställning på Proton Lighting. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden

Sista ansökningsdag är den 13 december men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.