Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ds Smith Packaging Sweden AB

Materialplanerare till DS Smith

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World. Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv. DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Din roll som Materialplanerare hos oss: 
Rollen bygger på ett tätt samarbete med olika funktioner på företaget. I dialog med bland annat planerarna säkerställer du pappersleveranser till fabriken. Du följer noga upp statistik, bevakar lagernivåer och lägger order. Som Materialplanerare kommer du att ingå i ett team som heter Kalkyl/ Beredning/ Planering. Teamet har tydliga mål och ett starkt fokus på hela flödet och i synnerhet på leveranssäkerhet, vilket gör att du regelbundet deltar i möten rörande detta.

Din Profil
För att lyckas i rollen ska du ha förmågan att samarbeta, ett utpräglat ordningssinne och en känsla för effektiv struktur. Samtidigt som du gillar att planera och ha kontroll har du förmågan att agera flexibelt och snabbt för att lösa problem som kan uppstå i vardagen. Tjänsten innebär många externa och interna kontakter, vilket gör att din förmåga att kommunicera är viktig. Du behöver vara lyhörd, tydlig och rak, samt hantera engelska bra både skriftligt och muntligt då de internationella kontakterna ökar i takt med att vi tillhör ett större cluster.

Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att du har erfarenhet från vår egen produktion alternativt arbetat i en liknande roll tidigare. Du har siffersinne och god IT-vana samt innehar goda kunskaper i Excel. Har du tidigare erfarenhet från affärssystemet Jeevs ser vi det som meriterande men det är däremot inget krav. 

Placeringsort: Värnamo
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: 100 % 
Arbetstid: Dagtid

Vi erbjuder dig en spännande roll på ett väletablerat och expansivt företag med gott företagsklimat! Med ett starkt företag i ryggen finns det goda karriärmöjligheter för dig här hos oss på DS Smith.
Vill du vara med på vår fortsatta resa framåt och är redo för en ny utmaning? Då är du varmt välkommen till oss!

Visst låter det intressant?
DS Smith har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se  . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.