Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatörer till DS Smiths nya helgskift

Nu söker DS Smith maskinoperatörer till sitt nya helgskift i Värnamo. Är du en person med driv och har en vilja att lära? Är du dessutom tekniskt intresserad? Då kan du vara den vi söker!

DS Smith är en ledande förpackningsleverantör där cirkulär ekonomi och hållbarhet står i fokus och utgör kärnan i vår devis Redefining Packaging for a Changing World.
Vi utvecklar, marknadsför och tillverkar hållbara förpackningar, företrädesvis i wellpapp, i syfte att förbättra inpackning, transport, hantering, exponering och försäljning av produkter, främst för svenskt näringsliv.
DS Smith är en multinationell koncern med säte i London. DS Smith Sverige har ca 600 anställda och omsätter ca 2 miljarder SEK. Det svenska huvudkontoret ligger i Värnamo. Företaget har även verksamhet i Mariestad, Stockholm, Norrköping, Göteborg och Malmö.

Dina arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna kan komma att variera då det inom denna tjänst ingår flera arbetsmoment. Allt från maskinoperatör då du lär dig jobbet efterhand, till att arbeta med klichéer, limberedning och även lagerjobb med truckkörning. Stansning, färgblandning, kvalitetskontroll och avrapportering där det ingår en del IT kan också förekomma. 

Din profil
För att trivas i rollen som maskinoperatör på DS Smith är det viktigt att du har en vilja att lära och att du gillar varierande arbetsuppgifter då det finns många moment att utvecklas inom. Att du är framåt, social och engagerad underlättar i arbetet då du både arbetar självständigt, men även tillsammans dina kollegor. Vidare är du tekniskt intresserad, noggrann med en känsla för kvalitet. Har du truckkort, erfarenhet och förståelse för industrin och dess processer är det meriterande. Har du dessutom vana av stansning och att köra maskiner sedan tidigare är även detta är det en stor fördel för dig i ditt arbete. Du har gymnasiekompetens och hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Ständigt helgskift, lördag kl. 06.00-18.00 och söndag kl. 11.48-23.48
Tillsättning: Enligt överenskommelse, skiftet drar igång i oktober/november men man ser det som positivt med upplärning/introduktion innan dess

Vi kan erbjuda dig
DS Smith är ett tryggt välorganiserat företag som arbetar för en bättre miljö. Med ett nytänkande och stark framtidstro jobbar vi med naturnära förpackningsmaterial, som minskar plastanvändningen och bidrar till modern cirkulär ekonomi. 

I denna rekrytering samarbetar DS Smith med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 12 september. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén via [email protected] För din information kommer vi behandla din ansökan efter vecka 33 på grund av semester. Du är självklart varmt välkommen att skicka in din ansökan under denna tid.