Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV

Maskinoperatör till Värnamo

Nu söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör på ett växande och stabilt företag i Värnamo. Tjänsten innebär initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet, men för rätt person finns det chans att övergå till en anställning hos det aktuella företaget. Är du personen vi söker?

Dina arbetsuppgifter
Dagarna som maskinoperatör kommer innebära att du tillsammans med ditt team ansvarar för flera maskiner. Du kommer fylla på material samt se till att material alltid finns tillgängligt i maskinerna. Vidare ingår packning av detaljer som skickas ut till lagret. Då det också ingår kontroll och kvalitetssäkring av detaljer ser vi att du är en noggrann och kvalitetsmedveten person.

Kommer du trivas i rollen? 
Vi ser att du har erfarenhet från industriarbete, gillar att arbeta med maskiner och att du har en vilja och potential att växa i rollen. Vidare är du en lagspelare som är lösningsfokuserad, flexibel och ansvarstagande. Har du truckkort är även det meriterande.

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: 2-skift
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Tjänsten innebär en initialt en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet som senare planeras övergå till en anställning hos företaget. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
Sista ansökningsdag är den 6 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected].

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion