Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Sporda Nonwoven AB

Maskinoperatör till Sporda Nonwoven

I över 80 år har vi funnits i den lilla byn Sporda. En trakt präglad av bördigt jordbrukslandskap, löv- och barrskogar, sjöar och småländsk envetenhet. Mången sten har plöjts upp ur jorden och stengärdesgårdarna kring betesmarkerna är otaliga. Att Sporda Nonwoven har valt att stanna kvar på samma plats i över 80 år säger förmodligen någonting om oss. Man kan kanske dra slutsatsen att vi är pålitliga, jordnära och miljömedvetna. Men för att ett företag ska kunna stoltsera med en lång historia behöver man också vara nyfiken, påhittig och innovativ. I vår fabrik i Sporda sker all produktion och vi är en av Skandinaviens ledande tillverkare av textila material. 

Vem är du och kommer trivas med jobbet?
Vi söker dig som är tekniskt intresserad och har erfarenhet av arbete som maskinoperatör sedan tidigare. Vi ser gärna at du har en gymnasieutbildning inom teknik eller verkstad. Vidare är du noggrann och förstår vikten av kvalitet. För att trivas som maskinoperatör krävs det att du kan ta initiativ och att du trivs med att jobba självständigt men samtidigt inte har några problem med att samarbeta med andra.
Du har körkort och du hanterar svenska i tal och skrift, även engelska är viktigt vid kontakt med externa aktörer i Europa. 
Har du truckkort samt truckvana är det meriterande. 

Vad kommer du arbeta med?
Som maskinoperatör är du en viktig del i vår produktionsprocess där dina arbetsuppgifter är att säkerställa att den maskin du arbetar vid effektivt producerar våra produkter på ett kontrollerat och kvalitetssäkrat sätt. 

Placeringsort: Sporda, Bredaryd
Arbetstid: 2-skift 
Tillträde: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Sporda Nonwoven AB med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 14 juni, men vi arbetar med löpande urval så tveka inte utan skicka in din ansökan redan idag.  Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]