Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Itw Sverige AB

Maskinoperatör till ITW

Nu söker ITW en maskinoperatör till sin verksamhet i Bredaryd. Är du en nyfiken person med ett tekniskt intresse? Då kan det vara dig vi söker!
ITW, beläget i Ås utanför Bredaryd är ett plastföretag som bland annat arbetar med formsprutning av plast.

Vad kommer du att arbeta med?
Vi söker en operatör till nattskiftet som kommer arbeta med våra automatiska monteringsmaskiner. Vi ser att du är en händig problemlösare som kan lösa enklare fel och problem som kan uppstå vid maskinerna. Du gillar att meka och skruva och har förståelser för hur maskiner fungerar.
Du hanterar svenska i tal och skrift.

Vem är du?
Vi söker en framåt, nyfiken och teknisk person som föredrar att arbeta natt. Har du erfarenhet av arbete inom industri, tillverkning eller verkstad ser vi det som positivt. Vidare är du noggrann och förstår vikten av kvalitet. För att trivas att arbeta som maskinoperatör hos oss krävs det att du kan arbeta självständigt, att du är lösningsfokuserad och kan ta egna initiativ, men du har samtidigt inte några problem med att samarbeta med andra.
Du hanterar svenska i tal och skrift.

Placeringsort: Ås, Bredaryd
Arbetstid: Natt
Tillsättning: Enligt överenskommelse

Vad kan vi erbjuda?
ITW är ett stabilt och tryggt företag inom plastindustrin som hela tiden vill framåt! Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med ett gott gäng lagspelare i ett växande företag!

ITW har i denna hyrrekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 25 maj men vi arbetar med löpande urval så du är varmt välkommen med din ansökan snarast på www.onepartnergroup.se. Vid ytterligare frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Syrén på [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.