Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinoperatör till Doxa Plast

Har du tidigare jobbat som maskinoperatör? Har du dessutom ett brinnande intresse för teknik? Då kan du vara den vi söker!

Nu söker Doxa plast-det entreprenörsdrivna plastföretaget i Värnamo nya medarbetare. Doxa plast är ett företag som drivs av stark innovationskraft och en vilja att skapa värde för sina kunder genom en förmåga att att ge kunderna det de behöver.

Dina arbetsuppgifter: 
Som maskinoperatör är du en viktig del i vår produktionsprocess där dina arbetsuppgifter är att säkerställa att den maskin du arbetar vid effektivt producerar våra produkter på ett kontrollerat och kvalitetssäkrat sätt. Du genomför regelbundet kontroller, bidrar till verksamhetens förbättrings och utvecklingsarbete.
Du arbetar till stor del självständigt men är omgiven av lagspelare vars uppgift är att tillsammans arbeta för att nå företagets mål.  

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: 2-skift
Tillsättning: Omgående eller enligt överenskommelse.

Vem är du?
Vi söker dig som har god teknisk kunskap samt erfarenhet av att arbeta som maskinoperatör inom tillverkningsindustrin, har du dessutom truckkort är detta meriterande.
För att jobba som maskinoperatör på Doxa Plast ser vi att du har en känsla för kvalité, effektivitet och noggrannhet.
Vidare värdesätter du struktur, ordning och kvalitet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll då du kommer att jobba mycket självständigt, men du har samtidigt inga problem att samarbeta med andra eller hjälpa dina kollegor vid behov. Du hanterar svenska i tal och skrift.

 

Detta är en hyrrekrytering där din anställning börjar på OnePartnerGroup för att senare övergå till en anställning på Doxa Plast om allt går som planerat. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 24 oktober 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.