Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lastbilsmekaniker till Värnamo Lastbilsverkstad

Värnamo Lastbilsverkstad startades för att kunna utföra service och underhållning av Värnamo Godstrafiks egna fordon och vagnpark men tar även emot externa kunder för de flesta service- och reparationsuppdrag. Vi utför service, underhåll och reparationer av de flesta lastbilsmärken. Hos oss finns allt för våra lastvagnar samlade på ett ställe med tvätthall, verkstad, service och underhåll.

Vi utökar nu vår verksamhet och söker därför en lastbilsmekaniker. Är det du som är vår nya medarbetare?

Dina arbetsuppgifter
Dina arbetsdagar som lastbilsmekaniker kommer vara varierade där du kommer göra allt ifrån att serva och reparera lastbilar till att tvätta och byta däck på dem. Vårt mål är att växa och beroende på ditt intresse så hoppas vi kunna matcha dina önskemål med hur vår verksamhets behov ser ut.

Din profil
Erfarenhetsmässigt har du en fordonstekniskutbildning med inriktning mot tunga fordon alternativt har du erfarenhet inom området. Vi ser gärna att du har C-körkort men det är inget absolut krav. Svenska hanterar du i tal och skrift. 

Din sociala kompetens och lyhördhet kommer självklart underlätta din kontakt med bland annat chaufförer och även dina kollegor. Slutledningsförmåga och analys av vad som behöver göras i respektive uppdrag ser vi som en nyckel för att du ska trivas i denna roll. Vidare söker vi dig med ett prestigelöst och flexibelt förhållningssätt där du gillar att utvecklas. Du värdesätter struktur, ordning och kvalitet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll. 

Vi erbjuder 
Vi är ett expansivt men stabilt företag där det alltid händer saker och där beslutsvägarna är korta. Hos oss får du ett grepp om helheten och har möjlighet att jobba med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi lyssnar på våra medarbetares tankar och idéer för det är tillsammans vi utvecklas. Vill du vara delaktig i en spännande resa framåt, då kan tjänsten som lastbilsmekaniker hos oss på Värnamo Lastbilsverkstad vara din nya utmaning!

Placeringsort: Värnamo 
Omfattning: Heltid 
Arbetstider: Två-skift 
Tillsättning: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Värnamo Lastbilsverkstad med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 31 oktober men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Nebojsa Djordjevic på telefonnummer 0370-510563 alt. [email protected]