Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Lagermedarbetare till ITW

Nu söker ITW lagermedarbetare till sin verksamhet i Bredaryd. Har du truckkort och tidigare erfarenhet av lagerarbete? Då kan det vara dig vi söker!
ITW, beläget i Ås utanför Bredaryd är ett plastföretag som bland annat arbetar med formsprutning av plast. ITW har ca 60 medarbetare varar 7 stycken arbetar i  lagerverksamheten. 

Dina arbetsuppgifter
Dina dagar som lagermedarbetare innebär att plocka produkter, både större och mindre detaljer där även truckkörning förekommer. Vidare ingår paketering och emballering av produkter som sedan ska levereras ut till kund. I tjänsten ingår också en del administration där bokning av transporter är en del av arbetsuppgifterna. 

Placeringsort: Ås, Bredaryd
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Vem är du?
Vi ser att du har tidigare erfarenhet av lagerarbete och att du har truckkort samt vana av truckkörning. Har du arbetat med transportbokningar är det meriterande. Du har körkort och du hanterar svenska i tal och skrift. Vi ser gärna att du även hanterar engelska, men detta är inget krav. 
Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vidare trivs du med att jobba självständigt men du har samtidigt inga problem med att samarbeta med din kollegor.

Vad kan vi erbjuda?
ITW är ett stabilt och tryggt företag inom plastindustrin som hela tiden vill framåt! Hos oss får du chansen att jobba tillsammans med ett gott gäng lagspelare i ett växande företag!
 

Detta är en hyrrekrytering där din anställning börjar på OnePartnerGroup för att senare övergå till en anställning på ITW om allt går som planerat. Som konsult hos OnePartnerGroup får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 19 december 2021 men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. 
Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.
I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.