Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Etac Supply Center AB

Konstruktör till ETAC

Etac är en världsledande utvecklare och leverantör av ergonomiska hjälpmedel. Genom våra specialiserade produktvarumärken, erbjuder vi lösningar för ett brett spektrum av dagliga behov och vårdmiljöer, för människor i alla skeden av livet.
Oavsett om produkten är för ett barn eller en äldre person är vårt mål att främja individens förmågor och förbättra vårdgivarens arbetsmiljö – genom kvalitet, funktionalitet och design. Etac har verksamhet i Sverige, Danmark, Norge, Storbritannien, Nederländerna, Tyskland, Frankrike, Italien, Polen, Australien och USA, och ett stort distributionsnätverk med aktörer runt om i världen. Läs mer om Etac här: https://www.etac.com/about-us/about-etac/company/

Etac utvecklar nu en ny avdelning där du får vara med delaktigt och utveckla men även forma deras nya produkt samt vidareutveckla och förbättra befintliga produkter! Visst låter det intressant? Sök tjänsten redan idag!

Din roll som Konstruktör: 
I rollen som Konstruktör hos oss kommer ditt fokus vara att både utveckla och ta fram nya produkter samt förbättra och göra ändringar i våra befintliga produkter. Du kommer att arbeta i projektform och vara ansvarig för att projektleda dina projekt. Det kommer innebära nära kontakt med olika avdelningar, besöka leverantörer samt nära samarbete med inköp och kvalitéavdelningen för att förklara ritningarna utifrån toleranser etc. 

Exempel på ytterligare arbetsuppgifter:

  • Ta fram ritningar i Solid Works
  • Delta i riskbedömningar vid projekt 
  • Leda externa resurser
  • Tekniska diskussioner med leverantörer 

Profil: 
Vi ser att du har några års erfarenhet som Konstruktör eller liknande tjänst, gärna från plast och gummi men det är inget krav alternativt en relevant teknisk utbildning från universitet/högskola eller liknande.

En förutsättning för att trivas i rollen är att du har ett stort intresse för konstruktion, är kreativ och har en förmåga att se lösningar från olika synvinklar. Du kommer primärt att använda SolidWorks 3D CAD varför erfarenhet av detta program är en fördel men inget krav. Det viktigaste är att du har ritat och känner sig bekväm i något CAD program.  Som person är du driven och därtill trivs du med att ta eget ansvar, leda projekt, lära nytt och samverka med andra för att driva arbetet framåt. Du har lätt för att kommunicera, ta egna initiativ och fatta beslut. Utöver det har du en tekniskförståelse, ny teknik är något som intresserar och engagerar dig, både att implementera, effektivisera samt att följa upp. 

Till sist förutsätter vi att du med din entusiasm kommer bidra till att Etac ska fortsätta att vara i framkant vad gäller produkter som underlättar vardagen för människor med nedsatt rörlighet. Du är en van användare av Officepaketet och kommunicerar på svenska och engelska flytande i tal och skrift.

Vi erbjuder dig kombinationen att arbeta med produkter som hjälper folk och variationen med high tech och traditionella produkter. Etac är ett stabilt bolag som premierar att vidareutveckla sina medarbetare.

Övrigt 
Tjänstgöringsgrad: 100%
Anställning: Tillsvidare
Startdatum: Snarast möjligt

Ansökan:
I denna rekrytering samarbetar Etac med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig, Stina Runesson på [email protected] alt 0371- 39 41 01. 

Varmt välkommen med din ansökan!
 

Fler jobb inom Ingenjörsyrken

Projektledare till kund i Jönköping

Projektledare till kund i Jönköping

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsansvarig till Nordic Concrete

Produktionsansvarig till Nordic Concrete

Nordic Concrete AB | Jönköpings län, Jönköping | Ingenjörsyrken

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Statkraft söker Expert Anläggningsinformation

Statkraft söker Expert Anläggningsinformation

Statkraft Sverige AB | Jämtlands län, Östersund | Ingenjörsyrken

Automation Engineer till IGEMS

Automation Engineer till IGEMS

IGEMS AB | Västra Götalands län, Borås | Ingenjörsyrken