Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

BEWI PACKAGING AB - Värnamo

Konstruktör till BEWI Packaging

BEWI är en ledande internationell leverantör av förpackningar, komponenter och isoleringslösningar. Vårt engagemang för hållbarhet är integrerat i hela värdekedjan, från produktion av råvaror och slutvaror till återvinning av använda produkter. Med ledning av vår vision att skydda människor och varor för en bättre vardag leder vi förändringen mot en cirkulär ekonomi.

Är du utefter ett varierat jobb inom konstruktion som innebär allt från från enklare småsaker så som emballage till en vas till stora projekt som exempelvis ett ventilationssystem? Är du som person kreativ och lyhörd samt trivs med att ha direkt kontakt med kunder och säljare? Då kan du absolut vara den vi söker!

Dina arbetsdagar hos oss: 
I rollen som konstruktör innehar du ett övergripande ansvar över produktionsutvecklingen samt arbetar i projektform med att ta fram konstruktioner och modifiera produkter och prototyper med kund och säljare. Vidare lägger du ett fokus på förändringar och förbättringar så väl vad gäller effektivisering av konstruktionsflöden och arbetssätt för att kunna färdigställa projekten snabbare till kund med fortsatt fokus på att leverera produkterna i hög kvalité.

Exempel på andra arbetsuppgifter:

  • Färdigställande av ritningsunderlag
  • Uppmätning och hantering av utfallsprov
  • Utforma förslag till förpackningslösningar med hjälp av designverktyg

Din personlighet & dina erfarenheter:
Som person är du utåtriktad, prestigelös i ditt förhållningssätt och värderar teamkänslan högt. Du är utöver det lösningsorienterad, vågar ta egna initiativ och fatta egna beslut. Därtill diskuterar du gärna med kunder och säljare för att uppnå deras behov och önskemål, är kreativ och har en förmåga att se lösningar från olika synvinklar. Viktigt är i samband med det att du är lyhörd och är mottaglig för både positiv och negativ feedback. Vidare har du en vilja att förändra och arbeta mot uppsatta mål samt har ett eget driv där du trivs med att arbeta mycket självständigt. 

En förutsättning för att lyckas i rollen är att du ska ha ett stort intresse för konstruktion, att du har goda kunskaper inom CAD samt innehar en grundläggande kunskap om produktion. Vi ser även att du har några års erfarenhet av liknande arbete alternativt att du har en passande akademisk utbildning inriktad på teknik. Vi värdesätter däremot rätt personliga egenskaper snarare än lång erfarenhet. Utöver ovanstående är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande:

  • Tidigare erfarenhet av projektarbete
  • Erfarenhet av CAD programmet Creo 8 

Placerings Ort: Värnamo
Arbetstid:  7:45-16:30 
Tillträde: Snarast möjligt
Omfattning: 100 %

Vi erbjuder dig en en omväxlande roll i ett stabilt bolag där vi vågar investera i framtiden. Vi är ett företag som verkar i en spännande bransch där vi ständigt jobbar med nya projekt. Hos oss får du ett omväxlande arbete där du har möjlighet att påverka och utveckla både dig själv och företaget.   

Låter det intressant?
BEWI PACKAGING har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson, [email protected] alt 0371- 39 41 01