Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Inköpare till Techno Skruv AB

Sedan 1993 har vi fungerat som en grossist och helhetsleverantör åt den svenska industrin där vårt levebröd består av handel med detaljer och fästelement. Med bas i Värnamo, 25 medarbetare och snart 30 år i branschen har vi jobbat upp en tydlig mission; vårt jobb är att se till att allt sitter där det ska. Vi har under årens lopp byggt upp ett förstklassigt globalt nätverk av leverantörer. De utgör en fantastisk bas för oss när vi letar rätt lösning för våra kunders behov. Vi ställer samma krav på oss själva som på våra leverantörer som finns i exempelvis Sverige, Tyskland, Italien, Spanien, England, Frankrike, Taiwan och Kina. Läs gärna mer om oss på technoskruv.se/

Utmanas du av att göra inköp, ha kontroll och säkerställa materialinköp och leveranser? Har du drivet och viljan att förhandla fram de bästa lösningarna för oss och våra leverantörer? Vill du jobba på ett företag som präglas av utveckling och frihet under ansvar för dig som medarbetare? Då tycker vi du ska läsa vidare för det kan vara så att du är vår nya kollega i rollen som inköpare!

Hur kommer dina arbetsdagar se ut?
Som inköpare kommer ditt ansvar fokuseras på operativt inköp där du kommer arbeta för att de inköp som görs kommer i korrekt utförande, i rätt mängd, till rätt pris och i rätt tid. Vi är måna om våra långvariga och goda relationer till våra leverantörer och därför kommer du arbeta med att säkerställa att leverantörerna håller högsta kvalitet på produkterna och har ett konkurrenskraftigt pris. Ditt arbete kommer inkludera förfrågningar, förhandlingar och leveransbevakning. Du kommer i rollen både ha kontakt internt och externt i inköpsrelaterande ärenden. Framöver ser vi att du även kommer arbeta med det strategiska inköpsarbetet där du tillsammans med övriga i inköpsteamet kommer arbeta med utveckling av nya och befintliga leverantörer. Du kommer ingå i ett team om tre personer där du kommer bli en viktig kugge i vårt fortsatta arbete.

Är det du som kommer trivas hos oss?
För att du ska trivas att arbeta tillsammans med oss och i denna roll som inköpare så ser vi att du är en person som trivs att samarbeta med såväl externa som interna kontakter men du trivs också att jobba självständigt. Vi är en mindre organisation och för att vi tillsammans ska lyckas ser vi att du är prestigelös i ditt arbete och vågar hugga i där det behövs. Du motiveras av att arbeta med flera projekt parallellt där du gillar att ha ordning och reda och koll på det du gör. Vidare är du en person som vill vara med att utveckla vårt arbete inom inköp där du själv ser potential och vilja att framöver arbeta med arbetsuppgifter kopplade till strategiskt inköp.

Du har erfarenhet av att arbeta med inköp och det är meriterande om du tidigare har arbetat med att göra inköp från Asien och/eller har erfarenhet från vår bransch. Vi ser att du har en gymnasial utbildning, gärna med teknisk inriktning, och det är meriterande om du har en eftergymnasial utbildning. Du hanterar såväl svenska som engelska i både tal och skrift. Vidare har du erfarenhet av att dagligen arbeta i affärssystem och du har goda kunskaper i Office-paketet. 

Vad kan vi erbjuda dig?
Vi kan erbjuda dig ett omväxlande arbete där du kommer få arbeta mycket under devisen "frihet under ansvar". Hos oss finns det möjlighet att utvecklas såväl i rollen men även i företaget framöver. Vi är ett företag där vi vågar utmana varandra och där vi alltid strävar efter att bli bättre, tillsammans. 

Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse 

I denna rekrytering samarbetar Techno Skruv AB med OnePartnerGroup. Sista ansökningsdag är den 7 november men vi arbetar med löpande urval så tveka inte att visa intresse för tjänsten redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jaana Fransson på [email protected]