Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Hasselfors Garden AB (Bredaryd)

Hjullastarförare och Truckförare till Hasselfors Garden

Hasselfors Garden söker nu både hjullastarförare och truckförare inför vårsäsongen. Arbetet startar i februari och sträcker sig fram till maj. Har du hjullastarkort/truckkort och erfarenhet av att köra sedan tidigare? Är du också en person som ser vad som behövs göras och som gillar ordning och reda? Då kan du vara den vi söker!
Hasselfors Garden AB är en del av Kekkilä-BVB, Europas ledande aktör inom torv, gödsel och täckmaterial. I Norden är Kekkilä-BVB marknadsledande med kända varumärken som Kekkilä Garden och Hasselfors Garden. I Västeuropa syns varumärkena Jardino och Veenbaas och för yrkesodlare tillverkas och marknadsförs produkter med varumärkena BVB Substrates och Kekkilä Professional. Läs gärna mer om oss på https://www.hasselforsgarden.se/

Dina arbetsuppgifter
Som hjullastarförare kommer dina arbetsdagar att vara varierande. I arbetsuppgifterna ingår pallhantering, lossning, lastning och förflyttning av material med hjullastare. 
Som truckförare kommer du köra motviktstruck där förflyttning av material, lastning och bandning gods av gods ingår. 

Placeringsort: Utanför Bredaryd
Arbetstider: Dagtid, 2-skift kan förekomma
Tillträde: 6 februari

Kommer du trivas i rollen?
Du har förarbevis för hjullastare samt erfarenhet av att köra hjullastare. Alternativt truckkort och erfarenhet av motviktstruck. Vi ser att du tidigare har arbetat med praktiskt arbete. Som person är du ödmjuk, ansvarstagande och har ett högt säkerhetstänk. Du gillar ett varierat arbete där noggrannhet är av yttersta vikt. Vidare är du självgående och du kan ta egna initiativ, men har samtidigt inga problem med att samarbeta eller hjälpa dina kollegor. Du har körkort samt hanterar svenska i tal och skrift. 
 

Tjänsten innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet. Som konsult hos oss får du en trygghet genom kollektivavtal och regelbunden kontakt med din konsultchef. Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Sista ansökningsdag är den 9 februari, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected]

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.

 

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

Erfaren logistikmedarbetare till kund i Bankeryd

OnePartnerGroup Jönköping AB | Jönköpings län, Jönköping | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Lagermedarbetare

Lagermedarbetare

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

Vi söker nu lagermedarbetare till gop:s lagerverksamhet i Kungsbacka!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Truckförare vid behov till Frigoscandia i Jordbro

Frigoscandia AB - Stockholm | Stockholms län, Haninge | Lager/logistik/transport

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.