Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Extrajobb på förmiddagar

Är du studerande eller har en annan huvudsaklig sysselsättning och söker extrajobb? Nu söker vi extraarbetare till våra kunder i Värnamo med omnejd. Har du möjlighet att arbeta förmiddagar så kan du vara den vi söker.

Våra kunder söker just nu extraarbetare till förmiddagar, men tiderna kan komma att variera. Du måste vara flexibel med tider och har möjlighet att rycka in och arbeta med kort varsel. 
Arbetet som extraanställd är varierande och kan bestå av utlämning av paket, lagerarbete, linearbete, paketsortering, truckkörning och maskinoperatörsjobb. Beroende på arbete kan även tunga lyft förekomma.

Som person är du effektiv och engagerad och du behöver ha en god förmåga att arbeta i grupp. Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet ser vi att du har ett öppet och trevligt sätt då detta även är viktigt gentemot kollegor och kunder.

Ett krav är att du har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%, det kan till exempel vara studier eller annat arbete. För att kunna ta dig till olika arbetsplatser ser vi gärna att du har körkort och bil. Tidigare erfarenheter inom industri och lager är meriterande. Även truckkort är en merit, men inget krav. Du hanterar svenska i tal och skrift.

Sista ansökningsdag är den 1 november, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. [email protected]

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. I GGVV-området har vi kontor i Anderstorp, Vaggeryd och Värnamo men vi jobbar självklart i hela regionen.

Vi på OnePartnerGroup är enligt våra medarbetare en schysst och trygg arbetsgivare. Hos oss får du testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

I över tio år har vi jobbat med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå ditt mål. Välkommen att etablera en kontakt med oss på OnePartnerGroup du också.