Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup GGVV AB

Extrajobb i Värnamo

Vill du tjäna lite extra pengar? Nu söker vi dig som är intresserad av att jobba extra!

Vem är du och kommer du trivas med jobbet?
Vi söker dig som har möjlighet att arbeta extra under veckorna vid sidan av en annan huvudsaklig syssla på minst 50 % (exempelvis studier eller annat jobb). Arbete kommer främst förekomma på eftermiddagar/kvällstid.
Arbetet som extraanställd är väldigt varierat och passar dig som gillar ordning och reda. Arbetet är fysiskt och det kan ibland förekomma tunga lyft. 

Som person är du engagerad, effektiv och noggrann. Vi lägger även stor vikt vid att du trivs med att samarbeta med andra samt att du har ett öppet och trevligt agerande mot dina kollegor. 
Ett krav är att du studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%. 

Sista ansökningsdag är den 20 oktober, men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ida Syrén på telefonnummer 0370-510565 alt. [email protected].
 

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort- och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokalkännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings- och bemanningsföretag du också.
 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Elkonstruktör till Micropower

Elkonstruktör till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Global Technical Support till Micropower

Global Technical Support till Micropower

Micropower Sweden AB | Kronobergs län, Växjö | Industri/Produktion

Extrajobb i Hammar

Extrajobb i Hammar

OnePartnerGroup | Örebro län, Askersund | Industri/Produktion

Produktionsassistenter till Apoteket

Produktionsassistenter till Apoteket

OnePartnerGroup Örebro AB | Örebro län, Örebro | Industri/Produktion