Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

PLS Truck Bodies AB

Elmontörer till PLS Truck & Bodies i Rydaholm

Vill du arbeta med komplex montering och har ett gediget intresse för hur styr och elsystem fungerar? Vill du ha ett utmanande arbete i en framtidssäkrad bransch?

Då skall du söka tjänsten som elmontör på PLS truck and Bodies i Rydaholm!

Om tjänsten
Som elmontör arbetar du med att montera el- och mekaniska komponenter på tyngre fordon och mer specifikt lastbilar utifrån ritningsunderlag, el-scheman och arbetsinstruktioner. Montering är en viktig del i kedjan till slutprodukt och arbetet utförs därför med högsta kvalitet. Du kommer arbeta med att montera komponenter, kablage samt belysning. Då branschen är i ständig utveckling kommer momenten och arbetsuppgifterna variera i takt med utvecklingen.
 Arbetet är förlagt på dagtid, måndag-fredag.

Om dig
Vi söker dig som har erfarenhet av montering och/eller en teknisk utbildning, lämpligen el- och energiprogrammet. Du är händig och praktiskt lagd med hög servicekänsla. Du är van att arbeta självständigt, samtidigt som du är en lagspelare. Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Du behärskar svenska i tal och skrift, samt har körkort och tillgång till bil.

Ideala kandidaten:

  • Tekniskt intresse
  • Ritningsläsning
  • Noggrannhet
  • God samarbetsförmåga
  • Svenska i tal och skrift
  • Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Meriterande men inget krav:

  • Elteknisk bakgrund/utbildning.
  • Tidigare erfarenhet av elmontering på fordon.
  • Arbetat med fordon som drivs på el. 

PLS Truck Bodies ligger i Rydaholm, därav ser vi gärna att du har B-körkort och tillgång till bil då pendling kan förekomma om man inte bor på orten. 

Placeringsort: Rydaholm
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid.
Arbetstider: måndag – torsdag mellan 06.35–16:00 och fredag mellan 06.35–13.00.
 

Anställningsform
Denna tjänst är en hyrrekrytering vilket innebär att du först kommer att bli anställd av oss på OnePartnerGroup och om allt går som planerat så kommer din anställning efter överenskommelse övergå till PLS Truck Bodies. Som anställd hos oss kan du nyttja din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer och du kommer ha en regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka! 
På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

PLS Truck Bodies har man sedan 1957 tillverkat släp och lastbilspåbyggnader. Vid fabriken i Rydaholm specialiserar man sig på att tillverka effektiva och hållbara skåpslösningar mot transportsektorn. Med sin nästa 70-åriga erfarenhet skapar man kundanpassade transportverktyg för att underlätta och effektivisera det dagliga arbetet i transportsektorn.