Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Ekonomiassistent till Värnamo Godstrafik AB

Värnamo Godstrafik startades för 10 år sedan och idag är vi cirka 100 anställda. Vår huvudsakliga verksamhet är trafik åt DHL där vi bedriver distributionstrafik i Värnamo med omnejd och med våra partibilar trafikerar vi  förutom Värnamo även Göteborg, Halland, Skåne, Blekinge och Kronoberg.  

Nu söker vi dig, vår nya ekonomiassistent, som vill vara med på vår fortsatta framtidsresa på Värnamo Godstrafik. Har du ett gott siffersinne och vill jobba i en ansvarstagande roll på ett växande företag? Då kan det vara dig vi söker!

Dina arbetsuppgifter
Löpande bokföring, hantering av kund- och leverantörsreskontra, fakturering, momshantering och andra sedvanliga arbetsuppgifter inom ekonomi kommer tillhöra dina vardagliga arbetsuppgifter som ekonomiassistent hos oss. 

Din profil
Vi värdesätter självklart din ekonomiska kunskap och ser att du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare och du får gärna ha en utbildning inom ekonomi. Din sociala kompetens kommer självklart underlätta din kontakt med kunder och kollegor men det viktigaste är att du är intresserad av att grotta ner dig i våra siffror och känner att du självständigt kan jobba med ovan beskrivna arbetsuppgifter. Du känner dig bekväm med arbete i ekonomisystem men även i Excel och andra program i Officepaketet. Svenska hanterar du i tal och skrift. 

Som person söker vi dig med ett prestigelöst förhållningssätt som trivs med arbetsuppgifter kopplade till ekonomi. Du har ett öppet sinne och ser att du kommer trivas med att arbeta på ett företag som ständigt utvecklas. Vidare värdesätter du struktur och noggrannhet i ditt arbete och du trivs i en ansvarstagande roll. 

Vi erbjuder 
Vi är ett expansivt men stabilt företag där det alltid händer saker och där beslutsvägarna är korta. Hos oss får du ett grepp om helheten och har möjlighet att jobba med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi lyssnar på våra medarbetares tankar och idéer för det är tillsammans vi utvecklas. Vill du vara delaktig i en spännande resa framåt, då kan tjänsten som ekonomiassistent hos oss på Värnamo Godstrafik vara din nya utmaning!

Placeringsort: Värnamo 
Omfattning: Heltid 
Tillsättning: Enligt överenskommelse

I denna rekrytering samarbetar Värnamo Godstrafik med OnePartnerGroup GGVV. Sista ansökningsdag är den 7 februari men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 073-394 79 12 alt. [email protected]