Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

MAT & MALT BRYGGERIET BREDARYD AB

Assisterande Restaurangchef till Wärdshuset Bredaryd

Wärdshuset i Bredaryd är ett populärt besöksmål för både långväga och lokala gäster. Med sitt eget ölbryggeri och stora öl och whiskysortiment har wärdshuset utsetts inte mindre än tre gånger som Årets Whiskykrog i Sverige. 
Fokus i matlagningen ligger på råvaror från lokala gårdar och wärdshuset har gott samarbete med traktens bönder.

Har du ett stort intresse för mat och dryck? Vill du arbeta i en ledande roll där du engagerar och utvecklar dina kollegor? Har du dessutom ett sinne för detaljer för att skapa det lilla extra för våra gäster? Då kan du vara precis den vi söker som Assisterande Restaurangchef till Wärdshuset Bredaryd! 

Dina arbetsdagar hos oss: 
I din roll som Assisterande Restaurangchef har du ett ansvar för ditt team, är en del av driften och arbetar i matsalen som servitör/servitris nära övriga avdelningar på Wärdshuset.
Med stöd från chefer är du med och och utvecklar rutiner och arbetssätt och planerar den dagliga driften tillsammans med övriga i driftgruppen.

Din profil:

  • Du är till ditt sätt engagerad och nyfiken och har lätt att inspirera och utveckla dina kollegor. För dig är mat och dryck ett stort intresse och du har erfarenhet av att arbete inom service.
  • Du är trygg i att arbeta med rutiner och van vid att arbeta i bokningsprogram samt hantera mail och telefonsamtal.
  • Du är flexibel och trivs i en miljö som ändras dagligen i takt med att gästerna kommer till oss. Ditt sinne för detaljer och din fingertoppskänsla är viktig för att skapa det för lilla extra för våra gäster.
  • Du är noggrann och är en god kommunikatör, du är bra på att ge och ta feedback och tycker om att själv ständigt lära dig mer och även utbilda dina kollegor.
  • Du både pratar och skriver flytande svenska och engelska och innehar körkort B.

Vi erbjuder dig en kreativ och inspirerande arbetsplats i en unik miljö i ett härligt gäng med mycket kunskap och engagemang.
Vi utbildar dig i vårt koncept och inom mat och dryck så att du känner dig trygg i ansvaret att ta hand om våra gäster och ger dig goda förutsättningar att bli en bra ledare för ditt team.

Vi är anslutna till Visita och har kollektivavtal med HRF.

Placeringsort: Bredaryd
Omfattning: 100% 
Tillträde: Snarast Möjligt

Visst låter det spännande?
MAT & MALT BRYGGERIET BREDARYD AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson [email protected] alt 0371- 39 41 01.