Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Floattech Sweden AB

Arbetande Arbetsledare till Floattech Sweden AB

Floattech Sweden AB är ett svenskt bolag som grundades 2007. Företaget har sitt säte i Värnamo, Småland, mitt i den företagsamma Gnosjöregionen. Vi utvecklar, tillverkar, marknadsför och säljer flytbryggor, samt badramper för personer med funktionsnedsättning. Hela världen är vår marknad även om de mest tongivande finns inom Europa. Floattech Sweden AB präglas av lojalitet och långsiktighet. Vi jobbar hela tiden målmedvetet med att utveckla verksamheten och dess produkter. Kunden skall alltid uppfatta oss som en trygg, kompetent och seriös leverantör. Våra produkter skall vara det självklara valet. Läs gärna mer på vår hemsida: https://www.floattech.se/

Är du ute efter en roll där du får dela med dig av din tekniska expertis, arbeta både i fabrik men även ute på fält samt leda och coacha medarbetare? Vill du arbeta med ett unikt sortiment som säljer sig över stora delar av världen?  Då kan detta vara helt rätt utmaning för dig!  

Din roll hos oss:
Som Arbetande arbetsledare på Floattech Sweden AB kommer du få arbeta i en omväxlande och involverande roll där du till största del ansvarar för den dagliga driften. Din roll kommer innebära att du spenderar större delen av tiden med praktiskt arbete i  produktionen kombinerat med en hel del administrativa uppgifter. Du planerar, organiserar, leder och följer upp det dagliga arbetet avseende tid, material, personal samt produktion. Du kommer att ha personalansvaret för ett litet dynamiskt team på 6 personer. 

Vidare föredrar du att ligga steget före och arbetar proaktivt med både planering men även beställning av material för att säkra att det alltid finns på plats. Du kommer även att delta i arbetet i fält vilket innebär resor till olika delar av Sverige men även resor i Europa och andra delar av Världen. Det väntar på så vis ett äventyr där du kommer att få se mer än bara fyra väggar!

I din roll vill vi även att du tillsammans med oss fokuserar på att effektivisera och vidareutveckla våra produkter. Vi på Floattech uppmuntrar till nytänkande och innovation för att ständigt förbättra våra produkter och kundupplevelser där vi strävar efter att leverera flytbryggor och badramper i toppklass och till bästa kvalité. 

Vi söker dig som….
Erfarenhetsmässigt ser vi att du har någon form av teknisk bakgrund gärna inriktat mot bygg, plast eller inom verkstadsindustrin. Det viktigaste är att du har en god teknisk förståelse. 
Innehar du en specialkompetens inom områden som CAD, mekanik eller liknande är det meriterande däremot är det inget krav. 

Vidare besitter du goda ledaregenskaper där du innehar förmågan att stödja, coacha och engagera dina medarbetare för att skapa en teamkänsla och delaktighet där vi tillsammans skapar en effektiv produktion. Du behöver inte ha tidigare erfarenhet som ledare däremot är det viktigt att du har ett genuint intresse av människor över lag och drivs av att motivera och se andra lyckas. 

Som person är du öppen och framåt. Du vågar, och vill, ta tag i både roliga som tuffa frågor och du är inte rädd för att ta beslut och ta ansvar för ditt arbete. Du föredrar ordning och reda och trivs som bäst när alla i fabriken vet vad dom ska göra och arbetet flyter effektivt. 

Du har en god kommunikativ förmåga och har goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift. Utöver det har du en god systemvana där vi ser det positivt i fall du tidigare har arbetat i något affärssystem samt känner dig bekant med Officepaketet. Affärssystemet som vi använder oss av är Visma. 

B-körkort ett krav, men oroa dig inte, vi hjälper dig att utöka dina behörigheter genom att erbjuda körkort BE, truckkort och traverskort på företagets bekostnad. 

Övrigt:
Omfattning: Heltid
Placeringsort: Värnamo
Arbetstid: Dagtid 
Tillsättning: Enligt överenskommelse
Resor: Ca 20 övernattningar under högsäsong, kan innebära både inrikes och utrikes. 

Vårt erbjudande: 
Hos Floattech är lojalitet och långsiktighet grundpelare. Vi strävar ständigt efter att utveckla vår verksamhet och våra produkter. Vi vill vara en trygg och stabil arbetsplats där det också finns utrymme för utvecklingsmöjligheter. Sätt kursen mot spännande möjligheter med Floattech Sweden AB! 

Är du nyfiken på att veta mer?
Floattech Sweden AB har i denna rekrytering valt att samarbeta med OnePartnerGroup. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med din ansökan. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se . För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Search/Kandidatansvarig Stina Runesson,[email protected] alt 0371- 39 41 01.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Montör till kund i Dalstorp

Montör till kund i Dalstorp

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Ulricehamn | Industri/Produktion

Verkstadsarbetare till plastindustrin

Verkstadsarbetare till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Maskinoperatör till plastindustrin

Maskinoperatör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Montör till plastindustrin

Montör till plastindustrin

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion