Sök jobbet
Öka dina chanser att få jobb genom att registrera ditt CV.

Är du vår däckarbetare?

Värnamo

Är du vår däckarbetare?


Snart är det dax för däckbytarsäsong och till vår kund i Värnamo söker vi därför dig som vill jobba som däckarbetare. Anställningen innebär en anställning i OnePartnerGroups konsultverksamhet där du har anställningstrygghet i form av kollektivavtal samt regelbunden kontakt med din konsultchef. Det finns mycket goda chanser att fortsätta jobba hos oss på OnePartnerGroup efter ditt uppdrag som däckarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som däckarbetare arbetar du i verkstad med att ta emot kunder och deras fordon för däckbyte. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av däckskifte, förflyttning av däck samt tvättning av däck. Arbetet är fysiskt krävande, tunga och monotona lyft kommer att förekomma.

Din profil
Vi ser att du har körkort för att vara aktuell för tjänsten. Tjänsten förutsätter även goda kunskaper i svenska då du kommer ha kontakt med kunder. Tidigare erfarenhet av däckbyte är inget krav men är starkt meriterande. Det är även meriterande om du har en fordonsteknisk utbildning.

Eftersom du kommer att arbeta under högsäsong behöver kunna hantera stress då det kommer vara mycket att göra. Det av yttersta vikt att du är noggrann och ordningsam så att arbetet alltid blir ordentligt utfört. Du är en lagspelare som trivs med att samarbeta med andra samtidigt som du kan arbeta under eget ansvar.

Omfattning: Tjänsten är på heltid med start omgående och kommer pågå under 5-6 veckor
Tjänstgöringsort: Värnamo
Arbetstider: Dagtid måndag-fredag

Sista ansökningsdatum är den 24 mars men vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag. Läs gärna mer och ansök via www.onepartnergroup.se. För ytterligare frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Lotta Ryman på telefonnummer 0370-510567 alt. lotta.ryman@onepartnergroup.se.

Om vårt företag
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Laddar...