Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Maskinuthyrare till Hyrtab i Varberg

OnePartnerGroup söker för Hyrtabs räkning en maskinuthyrare till deras nya anläggning i Varberg.

Är du en trygg person med goda erfarenheter från byggbranschen? Gillar du att ta ansvar, brinner för relationer och affärer samt att vara ”spindeln i nätet”. 
I så fall kommer du trivas i denna roll!
 

Om Hyrtab

Hyrtab grundades 1998 och är en stark Halländsk aktör inom området maskinuthyrning. Hyrtab är marknadsledande i Halmstad, och har en stark position i Falkenberg. Hyrtab är dessutom det enda bolaget på orterna som fortfarande ägs och drivs lokalt. Utöver detta äger också Hyrtab Holding systerbolaget HYRIN med depåer i Laholm, Ängelholm, Markaryd, Helsingborg, Landskrona samt Malmö. HYRIN och Hyrtab drivs helt separat och bägge bolagen har bland annat egna säljkårer samt ledning. Dock har vi ett starkt dagligt samarbete som ger oss rejäla muskler på marknaden. Tillsammans omsätter bägge bolagen ca 125 mkr.

Kort sagt Hyrtab är ett litet, flexibelt och stabilt företag. Med starkt lokalt fokus, men med armar ut över hela Sverige.

Vad kan Hyrtab erbjuda?

Vi erbjuder ett spännande och utvecklande arbete i en koncern som präglas av öppenhet, ständig utveckling och stort engagemang med hög servicenivå.
Vi har en kultur, där samarbete, laganda, engagemang och god kommunikationsförmåga är förutsättningar för att trivas och göra ett bra arbete.

Vad går arbetet ut på?

Som uthyrare jobbar du med daglig kundkontakt, ger råd om rätt utrustning, lämnar offerter och skriver order. Vår maskinpark består av byggmaskiner,liftar, minigrävare, ställning och bodar mm. I de dagligasysslorna ingår också att ta emot returer, genomföra mindre reparationsarbeten samt lättare transporter. Även en del besök ute på arbetsplatserna kan förekomma. Du jobbar i team med dina kollegor på respektive ort.

Den vi söker

Du kommer vara med från start och därför ha stort inflytande i skapandet av din egna roll och ha möjlighet att kunna sätta din egna prägel. För att lyckas och trivas i denna roll har du god erfarenhet av exempelvis byggbranschen eller järnhandeln och vill ta nästa steg. Vi tror att du som söker är uppvuxen i Varberg och har en god lokalkännedom. 
Som person är du lyhörd, stabil och trivs med att ta ett stort ansvar. Du är vetgirig och inspireras av att hitta lösningar och skapa utveckling.

Kvalifikationer:

  • du har som har lägst gymnasiekompetens.
  • några års erfarenhet av byggbranschen eller annan relevant yrkeskunskap
  • god datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem.
  • du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på engelska och svenska.
  • B-körkort. Meriterande om du har C-körkort, YKB, BE eller truckbehörighet 

Villkor

Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Varberg
Arbetstider: Dagtid 06:30-16:00
Omfattning: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hyrtab med OnePartnerGroup. Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare. 
Vi träffar kandidater löpande, sök därför tjänsten redan idag med ditt CV och personliga brev. Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Om OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se