Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Kommunikatör till Varbergs BoIS

Säsongen 2020 spelar Varbergs BoIS i allsvenskan! Nu behöver vi fler medarbetare som vill vara delaktiga i vår framgångsresa, både på ungdom, bredd och elitnivå.

Varbergs BoIS skall erbjuda fotbollsverksamhet, glädje, gemenskap och förutsättningar att utvecklas till alla personer med fotbolls- och föreningsengagemang, så att vi stimulerar deras utvecklingspotential och behov. Vi skall vara den ledande fotbollsföreningen i Varbergs kommun, där föreningens medlemmar tillsammans hjälps åt att driva vår föreningsutveckling, med stöd av vår värdegrund, för att förverkliga vår vision.

Arbetsuppgifter:
Varbergs BoIS kommunikation ska spegla hela föreningen, från A-lagsmatcher till minsta knattelag. En viktig arbetsuppgift är att skapa engagemang och hålla föreningens kanaler i sociala medier levande och uppdaterade. Du ansvarar även för samt producera text och visst grafiskt material, t.ex. redaktionella texter vid presentationer av nya spelare, intervjuer inför och efter match.
 
Ansvar för biljettsystemet. Se till att biljetter släpps, säljs och är behjälplig vid frågor om biljettköp. Ansvarar även för att underhålla biljettsystemet, förbereda för säsongskortsförnyelser.

I rollen kan även allmänna digitala och administrativa arbetsuppgifter ingå t.ex. medlemshantering, LOK-stödhantering, reception och telefon samt in- och utgående mail.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom kommunikation, marknadsföring eller projektledning. Vi vill att du har hög IT-mognad och är en fena på digitala sociala kanaler. Som person bör du vara kommunikativ, driven, noggrann och van vid att hålla igång väldigt många fotbollar i luften samtidigt men ändå alltid hitta tid för service och ett bra bemötande.

Omfattning: Heltid. Anställning hos Varbergs BoIS. Tillträde januari.

Sista ansökningsdag: 2019-12-13. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se 

För information: Carl Mårtensson 0733-64 99 72, [email protected]

Organisationsbeskrivning:
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. OnePartnerGroup Halland har kontor i Varberg, Falkenberg och Halmstad. Vi kliver upp varje dag och gör oss redo för att göra skillnad, för dig som söker jobb och för dig som söker personal.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Övrigt

GAIS söker klubbchef

GAIS söker klubbchef

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Drifttekniker sökes till Coor

Drifttekniker sökes till Coor

Stockholms län, Stockholm | Övrigt

Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!
Extrapersonal till KSRR i Oskarshamn

Extrapersonal till KSRR i Oskarshamn

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!