Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Fastighetsskötare Varberg

Vi söker dig som vill jobba som utomhus-arbetare med uppdrag hos vår kund i Varberg. Du arbetar med att underhålla utomhusmiljöer och allmänna platser. Du genomför allmän skötsel av parker och grönytor. Den huvudsakliga arbetsuppgiften uppgiften är att utföra trädgårdsskötsel och enklare reparationer. Du har din anställning på OnePartnerGroup och är uthyrd till vårt kundföretag.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är händig och har erfarenhet av fastighetsskötsel och trädgårdsarbete. För att klara jobbet på ett bra sätt krävs det att du kan ta initiativ och har god samarbetsförmåga.

Det är till din fördel om du har erfarenhet från olika arbetsområden och är duktig på att arbeta med praktiska arbetsuppgifter och trivs med ett högt arbetstempo. Körkort är en förutsättning. Eftersom du har din arbetsplats hos vår kund är det viktigt att du är engagerad, social och skicklig på det du gör.

Omfattning: Deltid, ca 70%. Uppdraget börjar omgående och pågår fram till jul. Det finns goda möjligheter till förlängning eller andra uppdrag.

Sista ansökningsdag: 2019-11-17. Sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se