Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Evenemangsansvarig till Varbergs BoIS

Säsongen 2020 spelar Varbergs BoIS i allsvenskan! Nu behöver vi fler medarbetare som vill vara delaktiga i vår framgångsresa, både på ungdom, bredd och elitnivå.

Varbergs BoIS skall erbjuda fotbollsverksamhet, glädje, gemenskap och förutsättningar att utvecklas till alla personer med fotbolls- och föreningsengagemang, så att vi stimulerar deras utvecklingspotential och behov. Vi skall vara den ledande fotbollsföreningen i Varbergs kommun, där föreningens medlemmar tillsammans hjälps åt att driva vår föreningsutveckling, med stöd av vår värdegrund, för att förverkliga vår vision.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att projektleda och vara kontaktperson för alla olika delar av våra 15 hemmamatcher. Vidare ansvarar du för att bemanning av publikvärdar, kioskpersonal m.m. finns till varje match. I rollen ingår även ansvar för att föreningens hemmamatcher uppfyller de krav som ställs från olika aktörer, så som SEF och SvFF. Ansvarig för föreningens övriga evenemang, t.ex. fotbollscamper och turneringar. I tjänsten ingår även för föreningen viktiga administrativa arbetsuppgifter.

Din profil
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning och relevant erfarenhet inom projektledning eller kommunikation. För att klar rollen som evenemangsansvarig måste du vara strukturerad och administrativt skicklig. Vi tror att du har ett genuint idrott- och föreningsintresse i allmänhet och en kärlek till fotboll i synnerhet. Som person bör du vara stresstålig, kommunikativ, driven, och van vid att hålla igång väldigt många fotbollar i luften samtidigt men ändå alltid hitta tid för service och ett bra bemötande.

Omfattning: Heltid. Anställning hos Varbergs BoIS. Tillträde januari.

Sista ansökningsdag: 2019-12-13. Vi arbetar med löpande urval så sök tjänsten omgående via vår hemsida www.onepartnergroup.se 

För information: Carl Mårtensson 0733-64 99 72, [email protected]

Organisationsbeskrivning:
Denna rekrytering sker i samarbete med OnePartnerGroup. OnePartnerGroup Halland har kontor i Varberg, Falkenberg och Halmstad. Vi kliver upp varje dag och gör oss redo för att göra skillnad, för dig som söker jobb och för dig som söker personal.

Hur kan vi hjälpa dig? Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Övrigt

GAIS söker klubbchef

GAIS söker klubbchef

Västra Götalands län, Göteborg | Övrigt

Drifttekniker sökes till Coor

Drifttekniker sökes till Coor

Stockholms län, Stockholm | Övrigt

Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Personal till återvinningscentralen i Oskarshamn

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!
Extrapersonal till KSRR i Oskarshamn

Extrapersonal till KSRR i Oskarshamn

Kalmar län, Oskarshamn | Övrigt

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!