Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Elgiganten Varberg söker avdelningsledare!

Elgiganten är Sveriges ledande återförsäljare av hemelektronik, vitvaror samt kök och finns i hela landet med såväl stora som små varuhus. Vårt mål är att bli branschens bästa arbetsgivare och vi tror att vi når dit genom ett gott ledarskap. På Elgiganten skapar en god ledare engagemang, arbetsglädje och motiverade medarbetare genom en aktiv, coachande och stöttande ledarstil. Vi söker nu två avdelningsledare till avdelningarna Tech* och Home** som delar dessa värderingar och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Om tjänsten
Som Avdelningsledare har du en teamleader-roll och det är ditt ansvar att leda din grupp mot uppsatta mål. Tillsammans med säljledare motiverar, coachar och utbildar du medarbetarna att nå så bra kundnöjdhet och försäljningsresultat som möjligt. Du arbetar för teamet och skapar sammanhållning samt ett gott samarbete i gruppen. Dina beslut kommer direkt att påverka varuhusets arbetssätt och resultat. Du har fullt kund- personal- och resultatansvar och ingår i varuhusets ledningsgrupp där du har ett helhetsperspektiv för såväl avdelningen som hela varuhuset. Rollen är främst av operativ karaktär där du medverkar och agerar i avdelningens dagliga arbete, eftersom det är där som den faktiska driften och det aktiva ledarskapet sker.  

Om dig
Har du massor av energi, är social och är bra på ditt jobb, kan vi garantera att du får både möjligheter och utmaningar hos oss. Vi investerar årligen över 50 mkr och 36 000 kursdagar i att utbilda och träna våra medarbetare inom produktkunskap, försäljning och kundvård.

Vi söker dig som:

  • Tidigare har jobbat inom butik och har ledarerfarenhet
  • Har ett genuint intresse för våra produkter
  • Brinner för kundservice och försäljning, samt att utveckla andra inom dessa områden
  • Behärskar svenska flytande i tal och skrift

För oss är dina personliga egenskaper viktigare än en imponerande meritförteckning. Du är en trygg ledare med god självinsikt samt förmåga att motivera, engagera och utveckla andra. Vi ser att du tillför energi samt entusiasm till vår arbetsgrupp och leder genom att vara en god förebild. Utöver ditt ledarskap behöver du även hantera såväl operativa som administrativa uppgifter, vilket ställer krav på att du som är strukturerad som person.

Övrigt:
*Avdelning Tech innefattar tele, data, ljud och bild
** Avdelning Home innefattar vitvaror, småel och kök
Arbetstider: Varierande men främst 08:00-17:00, även kvällspass förekommer samt varannan helg.
Adress: Birger Svenssons väg 13, Varberg
Omfattning: Heltid

Vad händer efter min ansökan?
Innan sista ansökningsdag har passerat går vi igenom din ansökan för att se hur väl din profil matchar kraven för tjänsten. Ser vi dig som en av våra potentiella kandidater kommer vi kontakta dig för en intervju. Om du inte går vidare i processen blir du informerad om detta senast när vi har tillsatt tjänsten. Vi intervjuar kandidater löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att söka!

Denna rekrytering sköts av OnePartnerGroup, rekryterare Anel Bosnjo. För frågor om tjänsten ring 0734304996 eller maila [email protected]