Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Depåchef till Hyrtab Varberg

Tycker du om fart och varierande arbetsdagar? Gillar du att bygga starka team med gemensamma mål?
Hösten 2021 tar Hyrtab ett nästa steg i deras tillväxtresa – Hyrtab öppnar upp en ny depå i Varberg! Medan den nya Depån färdigställs ska Hyrtab etableras tillfälligt på samma plats. Den nya lokalen beräknas vara klar efter årsskiftet 2022.
Är du en driven lagspelare som vill vara med och påverka, utveckla och förbättra verksamheten? Då ska du söka tjänsten som depåchef hos Hyrtab.

Om Hyrtab

Hyrtab grundades 1998 och är en stark Halländsk aktör inom området maskinuthyrning. Hyrtab är marknadsledande i Halmstad, och har en stark position i Falkenberg. Hyrtab är dessutom det enda bolaget på orterna som fortfarande ägs och drivs lokalt. Utöver detta äger också Hyrtab Holding systerbolaget HYRIN med depåer i Laholm, Ängelholm, Markaryd, Helsingborg, Landskrona samt Malmö. HYRIN och Hyrtab drivs helt separat och bägge bolagen har bland annat egna säljkårer samt ledning. Dock har vi ett starkt dagligt samarbete som ger oss rejäla muskler på marknaden. Tillsammans omsätter bägge bolagen ca 125 mkr.

Om Tjänsten

I rollen som Depåansvarig har du det löpande ansvaret över verksamheten.  Vilket bland annat innebär att du dagligen möter Hyrtabs kunder för att erbjuda vägledning och bästa möjliga service utifrån deras behov, både via telefon och över disk. Depåchefen arbetar proaktivt med försäljningsarbete gentemot nya och befintliga kunder. Du kommer även vara Hyrtabs kontaktperson mot dina kunders projekt där en del utav besöken sker ute på arbetsplatserna. Som Depåchef har du även personalansvar och du leder och fördelar arbetet på Depån. Vidare är du är högst delaktig i rekrytering av Hyrtabs framtida medarbetare.
Arbetsuppgifter innefattar även:

 • Att tillsammans med övriga depåansvariga se till att depåerna är bemannade och främja samarbete.
 • Arbeta för att nå budgeterade mål.
 • Arbeta för att kunder bemöts och behandlas på ett korrekt och ansvarsfullt sätt.
 • Se till att kunder besöks löpande ute på arbetsplatser.
 • Se till att det löpande arbetet utförs på depån.
 • Se till att depån sköts i enlighet med företagets rutiner med att bland annat främja ordning och reda.
 • Leda och fördela arbetet på depån. Administration av semesterplanering och ledighetsplanering, attesteringar av tidkort, fakturor mm.
 • Se till att kreditkontroll och beviljande av krediter till kund sker i enlighet med gällande rutiner.
 •  Främja att inköp sker kostnadseffektiv för utefter Hyrtabs rutiner
 • Övriga i depån relaterade arbetsuppgifter

Vem är du?

Eftersom depån är ny kommer även arbetsuppgifterna variera brett under uppstarten. Därför tror vi att du är en prestigelös person som gillar att ta ansvar, brinner för relationer och affärer samt trivs med att vara ”spindeln i nätet”.  Du kommer vara med från start och därför ha inflytande i skapandet av din egen roll i mycket stor utsträckning. Därför tror vi att du är en initiativtagande och driven person som har en tydlig entreprenörsådra.
Kvalifikationer:

 • Vi söker dig som har lägst gymnasiekompetens.
 • Några års erfarenhet av en likvärdig roll
 • Flytande kunskaper i svenska i tal och skrift och goda kunskaper i engelska.
 • Du har god datorvana och erfarenhet av att jobba i affärssystem.
 • Körkort

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Hyrtab med OnePartnerGroup. Vi tar inte emot ansökningar via mail. Vid frågor kontakt ansvarig rekryterare.
Vi hanterar inkommande ansökningar löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan!

OnePartnerGroup

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har över 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se