Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

C-chaufför för renhållningsarbete!

Vi söker nu en effektiv och service inriktad medarbetare som kommer arbeta med renhållning!

Dina arbetsuppgifter
Som miljöarbetare blir du en del av en samhällsnyttig organisation som präglas av framåtanda, hög service och god kvalitet. I rollen som renhållningsarbetare kommer du att ansvara för på- och avlastning av kärl i och runt Kungsbacka området. Arbetstiderna är förlagda dagtid mellan måndag-fredag. Tillsammans med övriga personer i ditt arbetslag säkerställer du att renhållningsuppdraget utförs i enlighet med företagets rutiner och uppdragsgivares krav.

Information

  • Arbetstid: 06.00-15.00 måndag till fredag 
  • Heltid, visstidsanställning. 
  • Ort: Kungsbacka

Krav

  • C behörighet 
  • YKB 
  • God svenska i tal och skrift 

Meriterande är det om du har erfarenhet av renhållning sedan tidigare. 

Din profil
För att bli framgångsrik i denna roll är du som söker strukturerad, lösningsorienterad och innehar bra lokalsinne. Som person är du serviceinriktad och har god förmåga att arbeta självständigt och drivande samt kunna arbeta i team. Som miljöarbetare har du en viktig roll och du och dina kollegor är ansiktet utåt för företaget. Därför är det viktigt att du har hög kundfokus och alltid levererar god kvalitet i tid.

Vi går igenom ansökningar och tjänsten kan tillsattas innan sista datum. Skicka därför in din ansökan redan idag via annonsen!
Vi tar inte emot några ansökningar via e-post och telefon.