Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker snickarkunnig personal!

OnePartnerGroup söker nu duktig medarbetare inom byggbranschen för uppdrag i Vara!

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att tjänstgöra i ett team som arbetar med husbygge i fabriksmiljö. Företaget tillhandahåller hela processen själv och har organiserat hela produktionsprocessen på ett effektivt sätt. Allt jobb utgår från ritning och företaget erbjuder kunderna flexibla och anpassade kombinationsmöjligheter, vi söker därför dig som är kunnig inom ritningsläsning. Företaget satsar på miljövänliga hus i mestadels trä, vi ser helst att du har arbetat med trä tidigare. Arbetet innefattar sedvanliga arbetsuppgifter inom snickeri, montage mm. Arbetet är förlagt inomhus.

Krav
– Hantera svenska språket flytande såväl i tal som i skrift.
– Praktisk handlag och vana vid maskiner och verktyg.
– Tidigare erfarenhet av byggbranschen.
 

  • Yrkesbevis är meriterande men inte ett krav.
  • B-körkort & tillgång till bil, begränsad kollektivtrafik.

Villkor
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Ort: Vara
Arbetstider: Dagtid, vardagar  
Omfattning: Heltid

Din profil
Vi söker dig som är ordningsam och prestigelös. Tycker du om att arbeta med kroppen kommer du snabbt finna dig till rätta och trivas i rollen! Vidare har du en positiv inställning, är engagerad som person och kan hjälpa till där det behövs. Vi ser även att du har en god fysik då tungt arbete förekommer. Låter detta som ett jobb för dig?

Ansökan
Vecka 28-32 har vi semester vilket gör att processen kommer fortsätta först efter det. Processen kan också därför dra lite på tiden. Vi träffar kandidater löpande efter vecka 32, du är självklart välkommen att skicka in din ansökan för tjänsten innan denna tid. Du söker med ditt CV och personliga brev.
Då vi inte tar emot ansökan via mail hänvisar vi dig till att söka via annonsen. Vid frågor angående tjänsten kontakta kandidatansvarig Julia Hillerström. 

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi är verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2 500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav. För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som passar dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller en rekrytering till någon av våra kunder. www.onepartnergroup.se