Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker en ekonom till Skandia Elevator i Arentorp

Dina arbetsuppgifter
I en liten och sammansvetsad grupp kommer du att arbeta med redovisning, månads- och årsbokslut, valutasäkringar, tull- och hantering, kundkontra, fakturering, löneadministration och viss HR-administration. Ekonomiavdelningen består av ett team om tre personer, där även reception/växel ingår och du är en av två som, vid ordinarie receptionists frånvaro, är back-up i växeln, där även leverantörsreskontra ingår. Vi arbetar i Monitors system och söker dig som är civil/redovisningsekonom eller har annan likvärdig utbildning och minst några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift då arbetet innebär att ha kontakt med kunder och deras ekonomiavdelning. Övriga språk är meriterande. Du har även god kunskap i Officepaketet, framförallt Excel. Skandia Elevator arbetar hela tiden med ständiga förbättringar och det är därför meriterande om du har tidigare erfarenhet av förbättringsarbete.

Vi söker dig som är prestigelös, driven, tycker om utveckling och att arbeta i olika projekt där du tar på dig ledarrollen och driver exempelvis förbättringsprojekt. Vidare är du som person positiv och noggrann, ser möjligheter istället för problem.

Du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup Skaraborg och uthyrd till Skandia Elevator. Skandia Elevator erbjuder stora utvecklingsmöjligheter för rätt person och chans till övertagande finns efter period som inhyrd konsult. Arbetet är på heltid och dagtid med start i mitten av januari nästa år eller enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Om Skandia Elevator
Att vara ett ledande företag handlar om så mycket mer än att erbjuda marknadens bästa produkter till konkurrenskraftiga priser. Vi bär på ansvaret att leda utvecklingen i branschen. Det gör vi genom att gå vår egen väg och ständigt söka innovativa lösningar för att leda spannmål. Men också genom att alltid sätta dig som kund i centrum och vara lyhörda för dina behov och önskemål.

Om OnePartnerGroup
Är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter med cirka 2600 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner.

Fler jobb inom Ekonomi/redovisning/inköp

Redovisningskonsult till Kolsbo Redovisning

Redovisningskonsult till Kolsbo Redovisning

Östergötlands län, Mjölby | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
HR-/Löneadministratör till Signode Industrial Group AB

HR-/Löneadministratör till Signode Industrial Group AB

Signode Industrial Group | Jönköpings län, Gislaved | Ekonomi/redovisning/inköp

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Redovisningsekonom med erfarenhet till myndighet i Eskilstuna!

Redovisningsekonom med erfarenhet till myndighet i Eskilstuna!

Södermanlands län, Eskilstuna | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 12 december. Skynda dig att söka!
Redovisningsekonom till Statlig myndighet

Redovisningsekonom till Statlig myndighet

Jämtlands län, Östersund | Ekonomi/redovisning/inköp

sista chansen
Sista ansökningsdag för jobbet är 15 december. Skynda dig att söka!