Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Vi söker betongarbetare till kund!

Vi söker nu betongarbetare till kund i Skaraborg. Du blir anställd som konsult hos OnePartnerGroup Skaraborg och uthyrd till kund. Tjänsten innebär heltid och arbetstiderna är dagtid. Är du den vi söker? Läs mer nedan!

Dina arbetsuppgifter

Prefabricering av betongelement, formsättning, armering, gjutning och ytbehandling är vanligt förekommande arbetsuppgifter. Man ingår i ett arbetslag vilket gör det viktigt att du trivs med att jobba i grupp. Vidare ser vi också att du har erfarenhet av ritningsläsning samt ett högt säkerhetstänk, att följa rutiner och säkerhetsföreskrifter är för dig en självklarhet.

Din profil

Du har som lägst gymnasieutbildning och gärna erfarenhet av betongarbete. Har du byggutbildning eller liknande samt travers och säkra lyft är detta meriterande. Som person är du glad, framåt och tar för dig. Du har inga problem med att arbeta under stress samt har en god fysik då tunga lyft förekommer i arbetet. Vidare kräver tjänsten körkort och tillgång till egen bil. 

Löpande urval tillämpas så skicka gärna in din ansökan redan idag, startdatum är omgående. Har du frågor eller funderingar angående tjänsten? Du får gärna besöka oss på något av våra Öppet hus som vi har på våra kontor i Skaraborg. Skövde måndagar mellan 14-15, Falköping tisdagar mellan 14-15, Lidköping onsdagar mellan 14-15, Vara torsdagar mellan 14-15.
Maila oss gärna före besöket så att vi är medvetna om att du kommer.

Välkommen med din ansökan!

 

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern som erbjuder företag hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Vi finns verksamma på ett 50-tal orter i Sverige och har cirka 2500 engagerade medarbetare. Med ett brett kontaktnät och god lokalkännedom kan vi erbjuda ett stort utbud av lediga tjänster, inom flera områden och med olika kompetenskrav.

För oss är det viktigt att du ska trivas och känna glädje över att gå till jobbet. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig. Oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder.

www.onepartnergroup.se

Fler jobb inom Bygg/anläggning/hantverk

Golvläggare med erfarenhet

Golvläggare med erfarenhet

OnePartnerGroup Ljungby | Kronobergs län, Ljungby | Bygg/anläggning/hantverk

Anläggninsarbetare / Arbetsledare

Anläggninsarbetare / Arbetsledare

OPG | Kronobergs län, Ljungby | Bygg/anläggning/hantverk

Linjemaskinist

Linjemaskinist

OPG | Kronobergs län, Ljungby | Bygg/anläggning/hantverk

Haulotte söker en trainer

Haulotte söker en trainer

Västra Götalands län, Göteborg | Bygg/anläggning/hantverk