Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Truckförare sökes i Vara

Nu söker vi dig som vill arbeta som truckförare hos våra kunder i Vara med omnejd!

Har du precis tagit truckkort och är intresserad av ett första jobb som truckförare? Eller har du redan mycket erfarenhet av truckkörning men är sugen på att byta arbetsplats? Då är det dig vi söker!

Bemanning- och rekryteringsföretaget OnePartnerGroup samarbetar med allt ifrån familjeföretag till stora tillverkande industrier. Våra kunder arbetar mycket inom bland annat trä-, plåt- och metallindustrin.

Som truckförare förekommer varierande arbetsuppgifter, även beroende på vilket företag du hamnar på, men främst kommer du köra truck och packa order efter beställning. Andra arbetsuppgifter som kan förekomma är exempelvis lastning och lossning. Vi söker dig som har truckkortsbehörigheterna A, B och/eller D. Tidigare erfarenhet av truckkörning är meriterande, likaså en industriteknisk bakgrund eller annat erfarenhet inom industri. 

För att passa som truckförare behöver du vara noggrann, ansvarsfull och klara av visst fysiskt tungt arbete. Vi lägger också stor vikt vid att du är trygg och kan anpassa dig efter olika miljöer, arbetsuppgifter och arbetskamrater. Ofta innebär lagerarbete ett högt tempo, därför är det också viktigt att du är stresstålig och kan samarbeta tillsammans med andra. Du behöver därför också kunna behärska det svenska språket i tal och skrift.

B-körkort och tillgång till egen bil kan ibland vara nödvändigt då pendling till annan närliggande ort kan bli aktuellt.

Om OnePartnerGroup

Sedan 2009 har OnePartnerGroup arbetat med att vara de lokalaste bemanningsföretaget i Sverige. Idag finns vi på ett 40-tal orter och i Skaraborg har vi kontor i Skövde, Falköping, Lidköping och Vara. Vi vill vara så nära våra kandidater, konsulter och kunder som möjligt och vi hoppas du känner att vi följer våra värdeord som är schyssta, framåtlutande lagspelare. För oss är du viktig, då du som anställd blir vår ambassadör ute hos alla våra unika kunder ute i Skaraborg. Din vardag är lika viktigt för oss som för dig och vi vill att du känner glädje när du får till jobbet. Vi lägger stor vikt på din personlighet och vi vill hitta rätt jobb för just dig!

Att vara anställd på OnePartnerGroup

Tjänsten innebär en anställning på OnePartnerGroup, och du kommer att tillbringa dina arbetsdagar hos någon av våra kund. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, dra nytta av din befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Vi har kollektivavtal med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Som anställd har du även regelbunden kontakt med din konsultchef. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas under trygga förhållanden.

Din ansökan

Låter detta intressant? Sök tjänsten via denna annons genom att ladda upp ditt CV och personliga brev.
Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan hänvisar dig till att söka via annonsen.
Urval sker löpande, så vänta in med att ansöka! 

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Stina Bengtsson eller Vilde Semmelhofer.
Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft –att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.

Fler jobb inom Lager/logistik/transport

Lagermedarbetare till återvinningscentral!

Lagermedarbetare till återvinningscentral!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal i Härryda!

Vi söker dig som vill jobba extra på paketterminal i Härryda!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Vi söker Ambitiös lagermedarbetare som vill utvecklas!

Vi söker Ambitiös lagermedarbetare som vill utvecklas!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport

Lagermedarbetare i Landvetter - dagtid söndag-torsdag!

Lagermedarbetare i Landvetter - dagtid söndag-torsdag!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Lager/logistik/transport