Maskinkonstruktör till Åkerstedts Verkstads AB

Vara

Maskinkonstruktör till Åkerstedts Verkstads AB


OnePartnerGroup Skaraborg söker omgående en maskinkonstruktör som vill arbeta på ett expansivt företag med lång erfarenhet av industrifläktar.

Om kundföretaget
Åkerstedts Verkstads AB i Kvänum är en ledande tillverkare av kundanpassade fläktar för ventilation och industriellt bruk och har tillverkat industrifläktar i alla storlekar sedan 1977. Kunderna finns inom bland annat bioenergi, processventilation och lantbruk. Företaget omsätter drygt 30 miljoner och har 18 anställda. Sedan 2019 ingår Åkerstedts i investmentbolaget Seafire.

Om oss
OnePartnerGroup är en svenskägd koncern med ett unikt helhetskoncept för företag. Vi är en trygg partner när du behöver hjälp med rekrytering, bemanning, utbildning och smarta produktionslösningar. Hos oss har du tillgång till den bästa lokala kompetensen inom både yrkesarbetar- och tjänstemannasektorn. Du får också flexibla lösningar som möjliggör långsiktig tillväxt och lönsamhet.

Vi finns nära dig. OnePartnerGroup är verksamma på ett 50-tal orter, med cirka 2500 engagerade medarbetare. Genom vår kännedom om, och närvaro på, så många platser är vi Sveriges lokalaste samarbetspartner. Hur kan vi hjälpa dig?

Varmt välkommen till www.onepartnergroup.se

Dina arbetsuppgifter
Du är utbildad maskiningenjör med några års erfarenhet av CAD-ritning och konstruktion, har du också erfarenhet av programmet Thinkdesign 3D-CAD är det meriterande. Vi ser gärna att du har inriktning mot tunnplåt och erfarenhet från tillverkande industri. Har du arbetat med fläktkonstruktioner innan och erfarenhet av LEAN-arbete är det meriterande. Du behärskar svenska i tal och skrift då affärssystemet är på svenska. Det affärssystem vi arbetar i är Monitor.

Vi söker dig som är nyfiken, lösningsorienterad, flexibel och vill jobba med ständiga förbättringar. Du kommer att vara spindeln i nätet som ensam konstruktör på avdelningen och därför är det viktigt att du är självgående. Lön enligt överenskommelse och andra förmåner, bland annat friskvård. Arbetet är på dagtid med viss flexibilitet när det gäller start- och sluttid, heltid.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, varför du är välkommen med din ansökan redan idag!

Laddar...