Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Swegon Operations AB Kvänum

Industripersonal sökes till Swegon i Kvänum

Swegon Group AB, ägt av det på Stockholmsbörsen listade Investment AB Latour, är en marknadsledande leverantör inom området inomhusklimat, som erbjuder lösningar för ventilation, värme, kyla och klimatoptimering, samt uppkopplade tjänster och teknisk expertis. Swegon har dotterbolag och distributörer över hela världen och 16 produktionsenheter i Europa, Nordamerika och Indien. Företaget har mer än 2 600 anställda och hade 2019 en omsättning på 6 miljarder SEK.

Swegon är nu inne i en expansiv fas och söker medarbetare till sin produktion i Kvänum. Tjänsten är en anställning på OnePartnerGroup med möjlighet att bli övertagen av kund. 
Har du erfarenhet av montering, maskinoperatörsarbete eller truckkörning? Då har du hittat rätt.

Arbetsuppgifter
Vi söker personal till flera avdelningar i fabriken så som materialhantering, montering, kantpress och lager.
Du kommer att arbeta i en produktion som tillverkar ventilationslösningar. Som montör innebär det montering av olika plåtkomponenter beroende på avdelning. Arbetet sker både självständigt och i grupp där ni arbetar tillsammans för att uppnå uppsatta produktionsmål. 
Arbetet sker framförallt  på dagtid men även arbete på tvåskift eller natt kan förekomma. Du kommer ha en arbetsledare och produktionsledare på plats som ser till att du får en bra introduktion samtidigt som du kommer ha tät kontakt med din konsultchef genom regelbundna besök i fabriken.

Profil
Vi söker dig som är händig och gärna har tidigare erfarenhet av arbete inom industrin. Har du dessutom truckkort ser vi det som meriterande. Som person är du noggrann, positiv och driven samt har en vilja att lära och utvecklas. Du har lätt för att ta ansvar och arbetar lika bra självständigt som i grupp. Goda kunskaper i svenska samt B-körkort ser vi är en förutsättning för rollen. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Tveka därför inte att skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Vi tar inte emot ansökningar via mail, utan hänvisar dig till att söka via annonsen. Har du några frågor, vänligen kontakta Jennifer Lindvall på 073 – 425 56 41 eller [email protected]​​​​​​​

Om oss
Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft –att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 40-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher. Välkommen till Sveriges lokalaste rekryterings-och bemanningsföretag du också.