Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Skaraborg AB

Industripersonal i Vara sökes!

Just nu söker flera företag i Skaraborg efter kunnig industri- och lagerpersonal, bland annat truckförare, montörer och maskinoperatörer. Är du intresserad av att jobba inom industri och är bosatt i närheten av Vara eller kringliggande orter kan någon av våra tjänster vara helt perfekt för dig!

Vi söker dig som:
⭐ Gärna har mer eller mindre erfarenhet av industri- och lagerarbete sedan tidigare. Vanligt förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder är bland annat truckkörning, maskinbearbetning och övervakning, underhåll, montörsarbete, varuplock, avsyning, lastning och lossning.
⭐ Som trivs med att arbeta i ett högt tempo, är noggrann i ditt arbete och klarar av fysiskt tungt arbete. 
⭐ Har B-körkort och tillgång till bil, då detta är ett krav hos flera av våra kunder.
Truckkort är meriterande, så ange gärna dina truckbehörigheter i din ansökan eller ladda upp en bild på ditt truckkort som en del av dina ansökningshandlingar. Även andra licenser så som till exempel travers, saxlift och hjullastarkort är meriterande!
⭐ Du behöver kunna behärska det svenska språket i både tal och skift.
 

Vad innebär det att vara anställd konsult hos OnePartnerGroup?

OnePartnerGroup är ett auktoriserad bemannings- och rekryteringsföretag som vill se dig lyckas! Denna annons inkluderar flera tjänster som kan innebära att du blir anställd av oss på OnePartnerGroup för att arbeta som uthyrd konsult hos någon av våra kunder. Som anställd hos oss kan du få prova på olika roller, där du kan dra nytta av din redan befintliga kompetens eller kanske ta nästa steg i karriären, samtidigt som du har samma trygghet som hos andra företag. Det betyder att vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Du kommer även att ha regelbunden kontakt med din konsultchef, som ofta är ute och hälsar på våra konsulter på jobbet. Hos oss får du alltså testa nya utmaningar och utmanas, under trygga förhållanden.

Din ansökan:

Du ansöker via denna annons med ett uppdaterat CV och ett personligt brev, samt eventuella licenser. Vi tar inte emot ansökningar via mail eller telefon, utan hänvisar dig till att alltid söka via våra annonser. Tjänsterna kommer att tillsättas omgående eller enligt överenskommelse, därför ser vi gärna att du söker tjänsten så snart som möjligt. Vi går igenom ansökningarna löpande, men sista ansökningsdag är den 31 augusti. Vid frågor gällande tjänsten kontakta kandidatansvariga Stina Bengtsson, Jennifer Lindvall eller Evelyn Wiseby.
 

Låt oss hjälpa dig att hitta ditt nästa drömjobb, och sök tjänsten idag! Vi hörs!

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering och bemanning utifrån vår största drivkraft – att se dig lyckas och nå dina mål på både kort-och långsikt. Därför kan du lita på att vi gör vårt bästa för att hitta ett jobb som ska passa dig, oavsett om det gäller en tjänst som anställd hos oss eller rekrytering till någon av våra kunder. Med en lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi nära dig. Utifrån ett brett kontaktnät och med en god lokal kännedom erbjuder vi ett stort utbud av lediga tjänster som kan passa dig, inom flera branscher.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Lidköping med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Lidköping | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Nobia söker fabrikspersonal!

Nobia söker fabrikspersonal!

NOBIA PRODUCTION SWEDEN AB | Västra Götalands län, Tidaholm | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

Vi söker CNC-operatörer till våra kunder i Skövde-området!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

Vi söker industri- och lagerpersonal till Skövde med omnejd!

OnePartnerGroup Skaraborg AB | Västra Götalands län, Skövde | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.