Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

Celsa Steel Service AB - Vännäs

Maskinoperatör till Vännäs

Har du ett tekniskt intresse och trivs i en varierande och utmanande produktionsmiljö? Är du lagspelaren som inte är rädd för att hugga i där det behövs? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Nu söker vi dig som vill jobba som maskinoperatör med fokus på produktion av klippt och bockad armering vid företagets produktionsenhet i Vännäs. Har du rätt erfarenhet, intresse och personlighet så är Celsa Steel beredd att lära dig resten som krävs för att lyckas i ditt arbete! Bli en del av ett företag som ligger i framkant inom stålindustrin och som värdesätter dig som medarbetare. 
 
Om tjänsten
Vi söker nu för Celsa Steel Service räkningen en maskinoperatör. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av Onepartnergroup. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning hos Celsa Steel Service förutsatt att alla parter är nöjda.

* Start: omgående efter överenskommelse
* Omfattning: Heltid, måndag – fredag, 2 skift (05:30-13:45 och 13:40-22:55)
* Placering: Vännäs

 Arbetsuppgifter
Som maskinoperatör är dina primära arbetsuppgifter att klippa, bocka och om du har kunskap svetsa armeringsjärn. Företaget har idag nio olika maskiner/stationer där målet på sikt är att du ska kunna behärska flertalet av dessa. Du kommer i huvudsak arbeta med programmerbara maskiner. Andra uppgifter som kan tillkomma är att vara behjälplig med lastning och lossning vid ankommande och avgående gods till och från produktion. Arbetet sker i 2 skift måndag – fredag (05:30-13:45 och 13:40-22:55).
 
Vi söker dig som
Har tidigare erfarenhet från att arbeta inom industrin där du arbetat som operatör med att övervaka och köra datorstyrda maskiner. Som person är du intresserad, driven och vill utvecklas för att på sikt bli självgående. Du har tidigare erfarenhet från att jobba både individuellt och i team och har förmågan att se vad som behöver göras.

Du har
– Erfarenhet från industrin som maskinoperatör
– B-körkort
 
Meriterande
– Erfarenhet av svetsning och verkstadsarbete
– Traverskörning
– Övrig industriell erfarenhet
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer tveka inte att höra av dig till Björn Edberg, 072-2270952, [email protected]
 

 

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör

Maskinoperatör

OnePartnerGroup Borås AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Borås | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Vårgårda | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Produktionsmedarbetare

Produktionsmedarbetare

PIPELIFE SVERIGE AB | Västra Götalands län, Herrljunga | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.