Psst! För att njuta av allt vår sida har att erbjuda så rekommenderar vi att du byter webbläsare. Här får du smidig vägledning: https://browsehappy.com/

OnePartnerGroup Umeå AB

CNC-operatör sökes till kund i Vännäs

Har du tidigare jobbat som CNC-operatör eller maskinoperatör och känner dig redo för att anta en ny utmaning i Vännäs? 
 

För kunds räkning söker vi nu dig som har erfarenhet av att arbeta som CNC-operatör inom tillverkande industri eller verkstad. Har du även en utbildning med teknisk bakgrund är det meriterande. Vi ser att du som söker har ett stort tekniskt intresse och är kvalitetsmedveten, ansvarstagande samt trivs med att jobba självständigt såväl som i grupp. 

Om tjänsten
I rollen som operatör kommer i huvudsak att arbeta med programmerbara maskiner. Vi värdesätter flexibilitet och arbetsuppgifter som kommer vara aktuella är:

– Ställa och övervaka produktionen där fräsning, svarvning och bockning av gods ingår 
– Svetsning ( erfarenhet meriterande)
– Kontrollera tillflödet av material
– Åtgärda diverse störningar i produktionen
 
Din profil
Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet av att arbeta som operatör inom industrin, gärna med övervakning och körning av datorstyrda maskiner. Vi ser även att du har B-körkort samt behärskar svenska i såväl tal som skrift. Du bör trivas med att arbeta med kroppen då arbetet stundtals kan vara fysiskt tungt. 

Det är även meriterande om du har erfarenhet av svetsning, kantpress och laserskärning eller annan övrig industriell erfarenhet. 

Som person har du förmågan att arbeta strukturerat och noggrant och på så sätt säkerställer du säkerheten och kvalitén i ditt arbete. Att ta eget ansvar ser du som naturligt då du är driven och kommer med egna initiativ. Du är en prestigelös lagspelare som gillar att samarbeta med kollegor och du har en vilja och potential att utvecklas i din roll för att på sikt bli självgående. 
 

Övrigt
Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader och du kommer att bli anställd av OnePartnerGroup Umeå. Är du rätt person, vilket vi hoppas på finns därefter goda möjligheter till anställning direkt hos kund.

Start: omgående efter överenskommelse
Omfattning: Heltid, måndag – fredag. Skiftgång kan eventuellt vara aktuellt. 
 
Intresserad?
Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer? Tveka inte att höra av dig till konsultchef  Björn Edberg, 072-2270952, [email protected]

Vi har ett stort lokalt nätverk och hjälper såväl dig som söker jobb som dig som söker personal genom att matcha rätt kandidat med rätt lediga jobb genom både rekrytering och bemanning.

Fler jobb inom Industri/Produktion

Maskinoperatör till Kinnared!

Maskinoperatör till Kinnared!

OnePartnerGroup Halland AB | Industri/Produktion

Ny
Jobbet är nyligen upplagt.
Coachande teamleader sökes till innovativt företag!

Coachande teamleader sökes till innovativt företag!

OnePartnerGroup Väst AB | Västra Götalands län, Göteborg | Industri/Produktion

Operatör sökes!

Operatör sökes!

OnePartnerGroup Örebro AB | Industri/Produktion

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

Lagerarbetare till kundföretag i Hyltebruk

OnePartnerGroup Halland AB | Hallands län, Halmstad | Industri/Produktion